Maanantai-iltana oli taas Svanten agitreenit. Ennen ageja otin Inton kanssa siinä hallin pihalla vähän tokoa.

Ruutu oli aika vaikeasti siellä auton lähellä ja itse jäin sellaisen kontin taakse vähän piiloon. Hyvin Into haki ja paikkakin mainio. Luoksetuloa stoppiin asti ja siitä peruutukseen. Ihan OK. Liukkaalla vaikea arvioida, että kuinka tosissaan jarruttaa, mutta kyllä se aika pitkästi liukui, eli ilmeisesti yritystä oli. Sitten toinen stoppiin ja siitä loppuun. Erikseen loppuosaa vähän kauempaa vauhdista palkaten, että ihan läheltä eteenistumisesta naksutellen. Näissä ei ongelmia.

Tunnarissa oli aika paljon kapuloita. Into löysi oman ja ilman tarkistuksia otti ja toi. Palautus ravissa, mutta muuten varsin oiva suoritus. Kerrankin olin järkevä, enkä ottanut sitä enempää. Seuraaminen namiavulla oli tosi hyvän tuntuista. Saisikohan kisoissakin pitää Frolicia kädessä ... Lopuksi kaukojen vaihtoja läheltä ja peruuttelun kautta. Tosi pikaiset treenit, mutta saatiin kuitenkin jotain tehtyä.

Sitten Svanten agit. Tehtiin kaksi rataa, jotka molemmat Svante teki nollana läpi. Molempiin kokeiltiin yhteen kohtaan vaihtoehtoista ohjausta, mutta silmämääräisesti ei Tommikaan osannut sanoa, että kumpi oli nopeampi; alkuperäinen vai toinen versio. Kontaktit olivat kaikki radalla ja hyvin. Kaikkiaan Svante oli tosi kiva ja sen kanssa on niin ihanan helppoa mennä. Kunhan nyt vähän sohin kohti oikeita esteitä, niin Svante hoitaa homman, se on vaan niin taitava .