Keskiviikkona tokoiltiin Pian ja Tuplan kanssa lämpimässä hallissa. Ulkona olikin niin kylmä, että siellä ei pystynyt mitään tekemään, ei edes niitä suunniteltuja ilmaisuja.

Minulle kävi vähän vanhanaikaisesti ja torkahdin kotona sohvalle, joten lähdin sitten hallille aika kiireellä ja sellainen tietynlainen keskittymättömyys tuntuikin sitten vaivaavan läpi treenin.

Inton kanssa tehtiin vähän kaikkea. Seuraamista namilla. Totta se on, että paikka on nyt valunut liian eteen. En oikein tiedä, että miten ja koska tuo on tapahtunut, mutta liian edessä se on. Toki sekin vaikuttaa, että ei ole pystytty treenaamaan ollenkaan riittävästi. Intolla tuntuu taidot valuvan pois muistista heti, jos töitä ei tee jatkuvasti. Tuolle seuraamispaikalle ei nyt yhdessä eikä kahdessa treenissä saa tehtyä mitään, eli edessä on vähän pidempi savotta.

Luoksetulo stoppiin asti, tosi hyvä stoppi. Siitä suoraan loppuun, mutta taas Into ennakoi maahanmenoa ja himmaili. Pitihän se tämäkin nyt sitten nähdä. Tähän asti Inton luoksetulossa onkin ollut kaikki muut mahdolliset ongelmat, mutta ei ennakointia. Nyt on sitten sekin. Jee... Otin erikseen loppupätkää, yhden suoran (siinä ei ennakoi ollenkaan, ennakointi tulee tuon ekan stopin jälkeen) ja sitten maahanmenoja ihan erikseen. Nyt pitää vaan tehdä paljon sellaisia luoksetuloa, että tuosta stopista suoraan ja palkata vauhdista.

Tunnari oli ihan OK. Vähän varmisteli, mutta ei nostellut vääriä. Palautus ravissa. Ruudussa palkka valmiina, mutta Into jäi liian eteen. Haki kyllä hetken pyörittyään paikan itse. Uusinnoilla meni aina ruutuun asti. Paikanhakuja läheltä, joissa myös ihan OK, paitsi sivusta, jossa tarjosi merkkiä. Edelleen pitää vahvistaa paikkaa peremmälle, Into jää nyt vähän liian eteen (vaikka yleensä onkin kyllä selkeästi sisällä ruudussa). Ruudussakin näkyy, että sitä on tehty aivan liian vähän. Pitäisi päästä enemmän tekemään.

Ohjattu oli ihan hyvä. Merkki on edelleen hitaahko, mutta menee kuitenkin, eikä koomaile. Nyt sai hakea molemmat puolet, ei ongelmia. Tosin Into jostain syystä palauttaa ohjatussa tosi hitaasti. En oikein tiedä, että mistä johtuu. Onko jäännettä vielä tuosta merkin hinkkauksesta ja on vähän kuitenkin epävarma, että saako _ihan oikeasti_ noutaakin. Toisaalta olen ohjattua palkannut aika paljon vauhdista, eli saattaa vähän kyttäillä sitä palkkaakin. Täytyy nyt ottaa jonkin verran eteen asti, niin varmistuu. Tulee siis toki laukalla, mutta ei ollenkaan Inton normaalia palautusvauhtia.

Kaukoja otin sekä läheltä että kaukaa. Kaukaa vähän hätäili ja arpoi vaihtojen kanssa. Olen vahvistanut tiettyjä juttuja aika paljon läheltä ja paljon palkaten ja Into tietenkin pyrkii tarjoilemaan näitä. Täytyy olla vaan rauhallinen ja selkeä omien käskyjen kanssa, niin sitten Intokin rauhoittuu. Ihan ok vaihtoja, mutta maasta istumaan jää välillä vähän vajaaksi, ainakin toinen etujalka jää liian eteen.

Äh, mikähän siinäkin on, että kun koe lähestyy, tuntuu kaikki liikkeet leviävän käsiin enemmän tai vähemmän.