Keskiviikkonakin oltiin aktiivisia. Suuntana oli Meirän Halli ja siellä tokottelut Annen ja Pian kanssa. Jo ennen tokoja otettiin Pian kanssa hallin pihalla pienet ilmaisutreenit. Ihan hyvin meni. Edelleen tehtiin sitä, että Intolle rulla suuhun, vähän pitämistä ja siitä näytölle. Nyt se nappasi rullan jo pari kertaa itse suuhun, tosin oli sitten myös sitä mieltä, että sen voi pudottaakin melkein samoin tein. Näitä siis jatketaan.

Sitten tokoiluihin. Into teki ensin idarin seuraamista. Vähän taas yritti kyyläillä merkkejä, mutta nyt huomautin ihan reippaasti ja sen jälkeen sitten yllättäen pystyikin unohtamaan merkit vähän paremmin. Ihan hirveän paha ei ollut nyt missään vaiheessa. Seisomiseen Into sitten tekikin taas istuminen. Siis miten tää voi olla näin vaikeaa?! Ensin ei pysty tekemään istumista ollenkaan ja nyt sitten istuu seisomisenkin. Phuuh.

Tunnarissa toi ensin väärän. Tosin taisi tietää sen itsekin, kun jäi kapula suussa puoleen matkaan palauttaessaan. Toisella oikea, mutta edelleen vähän epävarma. Tätä on nyt vaan tehtävä, vaikka inhoan koko liikettä itsekin.

Ruutu oli meillä nyt eri päässä hallia kuin yleensä. Ruudun takana ja vieressä oli treenireppuja, tuoleja, odottavia koiria yms. Intolla oli taas palkka ruudussa valmiina, siitä huolimatta lähti ihan vinoon, mutta korjasi onneksi itse. Ja korjasi selvästi ruutuun, ei lelulle, sillä bongasi lelun vasta olleessaan ruudussa. Toisella sitten oikein hyvin, eli ruutua ei enempää.

Ohjatun merkki oli melko hyvä! Ei se edelleenkään ole oikeasti _hyvä_, mutta Inton ohjatun merkiksi ihan OK. Siitä palkaksi saikin sitten hakea vasemman, tässä ei ongelmia.

Lopuksi treenattiin sitten vielä kaikki yhtä aikaa. Tässä otin Intolla seuraamista, joka tuntui pelottavan hyvältä (näyttää siis luultavasti kamalalta), uudelleen tunnarin, joka onnistui nyt ihan hyvin ja pari luoksetulon loppupätkää (ei kauhean nopeita) sekä yhden stopin (oikein hyvä!). Pari hyppynoutoakin otettiin, toinen heitto melko vino, mutta hyvin Into tiesi, että mitä tehdä.

Tehokas ilta siis. Oli tosi kivat treenit, kiitos Annelle ja Pialle seurasta ja avusta!