Hiljalleen ollaan räpiköimässä kuivalle maalle täältä räkämerestä. Oli kyllä viheliäinen riesa tuo kennelyskä. Etenkin Into ja Ansa sairastivat sen raskaimman kautta ja molemmat oksentelivat limaa pari päivää aika tavalla. Svante ei oksennellut, mutta yski sekin melkoisesti. Nyt tilanne on onneksi rauhoittunut ja kaikki koirat alkavat olla kunnossa.

Edelleen kuitenkin elellään varsin rauhallisesti. Tänään on suunnitelmissa tehdä vähän pidempi remmilenkki Svanten ja  Inton kanssa. Nyt on lähes kaksi viikkoa kierretty korttelia, illalla ajattelin tehdä sellaisen puolen tunnin pyörähdyksen. Jos siitä selvitään köhinöittä, niin huomenissa pojat voisivat päästä jopa hetkeksi irti ja viikonloppuna ehkä pystyttäisiin tekemään jo ihan metsälenkki .

Agilitytreeneihin palaillaan joskus reilun viikon kuluttua, tokoa voidaan Inton kanssa varmaan pienesti tehdä jo loppuviikosta. Lauantaina meidän piti Inton kanssa osallistua tokon maajoukkuekarsintaan Haminassa, mutta se nyt sitten joudutaan jättämään väliin . Harmittaa kovasti, mutta tuleeha noita kisoja tulevaisuudessakin. Pääasia on, että koirat ovat nyt kuitenkin paranemaan päin ja hiljalleen päästään taas mukaan normaaliin elämään ja treenirytmiin.