Torstaina ei varsinaisesti treenattu (paitsi minä, joka oli rääkättävänä Elixiassa...), mutta yksi tunnari oli pakko pihassa ottaa. Taas tosi paljon kapuloita. Nyt Into etsi tosi hyvin ja rauhallisesti, vaikka ei heti meinannutkaan löytää ja kun sitten bongasi oman, nosti sen heti ja ilman varmisteluja. Palautusvauhti oli taas melko hidas, mutta olkoon. Tunnari jätettiin sitten tähän yhteen onnistuneeseen suoritukseen.

Sitten otin ihan vaan siinä tiellä vähän sitä seuraamista ja testailin taas juoksua. Luoksetulon loppuosaan sain Saiman avukseni pitämään Intosta kiinni ja tehtiin siitä muutama. Into tuli ihan hyvää vauhtia, etenkin kun Saima ei heti päästänyt, vaan antoi sen vähän yrittää ensin.

Sitten Saimakin kokeili vähän seuraamista Inton kanssa ja näytti itseasiassa oikein hyvälle. Pitäisikö laittaa ohjaaja vaihtoon? Taisivat tehdä myös yhden suoran luoksetulon ja vähän temppuja. Into on kyllä mainio, kun se tekee ihan samalla tavalla (toki helppoja juttuja) Saiman kanssa, mitä minunkin. Ei paljon taakseen katsele ja omistajaa kaipaa. Svante on tässä suhteessa ihan erilainen, se on niin minun koirani, että kyselee vaan minulta koko ajan lupaa. Kyllä senkin kanssa voi joku toinenkin tehdä, mutta suoritukset on paljon varovaisempia ja hitaampia, kuin minun kanssani. Intolle on aivan sama, että kuka ohjaa, kunhan saa tehdä .