Kiireistä johtuen on jäänyt kaikki viikon agitreenit raportoimatta. Into on treenannut tällä viikolla kolmesti; maanantaina, tiistaina ja perjantaina.

Maanantain treenejä en enää kunnolla muista. Leijeröintejä tehtiin ja niissä mentiin taas äärilaidasta toiseen. Ensin Into leijeröi puoli rataa ja sitten kun otin vähän tiukemmin haltuun, ei enää mitään. Kultaisen keskitien löytäminen oli aika hankalaa, mutta toki kaikki kohdat aina lopulta saatiin onnistumaan.

Tiistain treenit Mouhijärvellä menivät jo lähes kohtuullisesti. Mitään 0-ratoja ei väännetty, mutta aika kivoja pätkiä. Muutamat pyöritykset menivät jopa melko kivasti jos toki sitä singahteluakin mukaan mahtui.

Perjantaina oli sitten valmennusryhmän treenit Harjun Jarin vetäminä. Into selvisi melko kivasti. Mitään ylivoimaista kohtaa ei radoilla ollut ja hankalammatkin kohdat selvitettiin kohtuullisella hinkkaamisella. Jälkimmäinen vauhtipätkä selvitettiin peräti nollana, kahdesti. Minun pitää vaan viedä rohkeammin, ei turhaan odotella koiraa silloin kun on tilaisuus saada etumatkaa ja muistaa olla huitomatta niillä helskutin käsillä. Helppoa .

Vähän parempi agilityviikko siis tällä kertaa, mutta paljon on vieläkin hommaa tehtävänä.

Muuta ei olekaan sitten treenailtu. Keli jakentät ovat olleet sellaisia, että ulkona tokoilu on ollut täysin mahdotona. Kevättä ja kuivempia kenttiä odotellessa siis.