Torstai-iltana oli tarkoitus tokoilla Hermialla. Kyllähän me siellä oltiin, mutta olosuhteista johtuen treenaamisen kanssa oli vähän niin ja näin. Parkkipaikka oli joko nilkkaan asti ulottuvan sohjon peitossa tai sitten jäässä. Ei siis kauheasti pystynyt tekemään. Olosuhteet kruunasi vielä kesken treenien alkanut räntäsade. Jee.

Inton kanssa yritettiin tehdä seuraamista, mutta ei siitä mitään tullut, kun en pystynyt kävelemään ollenkaan normaalisti. Ruutukaan ei meinannut sieltä sohjosta ja pimeydestä erottua, mutta kun kävin näyttämässä, niin onnistui se sitten. Ruudussa vahvistin vain perälle menemistä valmiilla palkalla.

Tunnarissa oli tällä kertaa vuorossa pelkkää haistelua. Ensimmäinen oli (taas) huono, asenne huono, sääti, nosteli, haisteli kapuloiden ulkopuolelta ja ties mitä. Oli pakko ottaa uudestaan ja nyt OK suoritus.

Sitten tehtiin jokunen luoksetulon loppuosa ja kaukojen istumaan nousua. Edelleen vähän jähmeää, mutta eiköhän se siitä. Ainakin joskus.

Huomenna sitten kisaamaan. On vähän sellainen olo, että ollaan Inton kanssa hyppäämässä vähän turhan suuriin saappaisiin, mutta mennään nyt testaamaan niitä isojen koirien kisojakin. Jännittää jo nyt ihan kamalasti.