Tänään kisattiin tokon maajoukkuekarsinnat Kirkkonummella. Olimme Inton kanssa mukana ja starttasimmekin kisaan varsin epäkiitollisella paikalla, eli ihan ensimmäisinä.

Paikallaolot tehtiin ensin. Istuminen oli ihan OK, makuusta Into ei noussut ylös ensimmäisellä käskyllä ja toiseen annoin vartaloavun (7,5).

Yksittäisliikkeet tehtiin kaikki putkeen ja lähes normaalissa järjestyksessä. Into oli vähän löysän tuntuinen, mutta toki melko OK.

Seuraamisessa tuntui, että ei edistänyt ihan niin pahasti kuin Porvoossa. Joku perusasento oli ilmeisesti jäänyt tekemättä (8,5).

Luoksetulossa Into olisi voinut tehdä molemmat stopit vielä terävämmin, vauhti melko OK (9).

Idarissa asennot OK, seuraamisessa pää taas kulmissa vähän pyöri (9,5).

Ruudun merkille Into lähti tosi hyvin, mutta meni hassusti vähän merkistä ohi ja jäi ikään kuin selin merkkiin, oli menossa ihan eri suuntaan kuin missä ruutu oli. Lähti kuitenkin hyvin ruutuun ja nyt olin pysäytyskäskynikin kanssa ajoissa. Seuraamiseen tuli ihan hyvin (muistaakseni 9).

Ohjatun merkki oli taas vähän tahmea. Nouto oli ihan OK (vasen), palauttaessa pyöräytti kapulaa ja irrotus huono (8).

Hyppynouto oli ihan hyvä. Nyt kapulakin säilyi ehjänä ja meille löytyi se oikea keskikokoinenkin  (9,5).

Tunnarissa taas turhaa tarkastelua ja kevyttä pureskelua palautuksessa, mutta kuitenkin oikea (7).

Kaukot sitten menivätkin ihan pieleen. Ensin piti nousta istumaan, mutta Into nousi seisomaan ja jouduin antamaan toisen käskyn. Sama toistui jossain muussakin vaihdossa, liikkuikin jonkin verran (varmaan säälistä 5,5).

Ykköstulos (266,5 pistettä), eikä yhtään nollaa, siihen olen toki tyytyväinen. Vähän jäi kuitenkin sellainen löysä fiilis Inton tekemisestä, mihin varmasti vaikuttaa treenaamattomuus. Intolle ei tauot sovi, sen näki taas kerran. Mutta minkäs näille keleille voi, ulkona ei vaan yksinkertaisesti pysty treenaamaan, on vaarallisen liukasta. No, nyt taukoillaan tokosta, kunnes kentät ovat taas kunnossa. Sitten taas treenataan.

Kiitos Annelle matkaseurasta ja viitseliäisyydestä lähteä jo aamusta kisapaikalle, vaikka oma vuoro olikin vasta iltapäiväryhmässä!!