Lauantai lähestyy pelottavan nopeasti ja koko ajan mieleen tulee kaikkia juttuja, joita vielä pitäisi ehtiä treenaamaan tai vahvistamaan. Tokoa on siis hinkutettu ihan huolella.

Keskiviikkon treenailtiin Annen ja Anun kanssa jäähallilla. Tehtii taas melkein kaikkea.

Ensin idari, seuraamisessa taas edisti ja ylityöskenteli kulmissa, mutta asennot (istumiseen asti) oikein ja hyvin. Itse seuraamisessakin paikka on vähän edessä, korostuu etenkin hitaassa käynnissä. Asenne on kuitenkin oikea. Nyt pitää vaan alkaa tuota paikkaa hinkkaamaan taaemmaksi. Ei kai seuraamisesta ikinä valmista tulekaan, viilaamista piisaa.

Ruudussa ensin palkka valmiina, sitten tyhjään. Juuri olin päässyt kehumasta, kuinka Into paikka ruudussa on parantunut ja heti se sitten jäi vähän eteen. Sisällä kyllä, mutta vähän liian edessä. Loppukävelyt ihan OK.

Tunnari kisanomaisesti ja se oli tosi hyvä! Ihan oikeasti hyvä. Into meni hyvällä asenteella, ei lennätellyt, ei lääppinyt ja nosti oman heti kun osui kohdalle. Jee!! Ohjatussakaan ei ongelmia. Merkki on edelleen vähän tahmea, mutta menee kuitenkin. Nouto hyvin.

Lopuksi kaukoja niin, että Anu ja Anne häiriköivät ja kuljeskelivat takana ja sivuilla ja Into kyllä selvästi vähän ahdistuu siitä. On heti sellainen jähmeä ja jännittyneen oloinen. Tällaisia pitää tehdä lisää.

Kivat treenit. Hyvä tunnari oli ihan parasta ja näyttää siltä, että jatkamme sen suhteen treenaamista tällä nykyisellä metodilla. Ainakin nyt tuntuisi toimivan.