Sunnuntai-iltana tokoiltiin Ikaalisissa hulppean kokoisessa maneesissa. Olipa kiva päästä treenaamaan säältä suojaan ja pitävälle pohjalle, Tainalle kiitokset paikan järjestämisestä!

Into teki vähän kaikkea. Seuraamista pieniä pätkiä ja edistämisestä huomautellen. En tiedä, että johtaako tämä nyt mihinkään vai onko ihan vaan "rääpimistä", mutta yritetään. Sitten idari käskytyksellä, maassa nosti pään, josta huomautus, uusinnalla pysyi hyvin. Muut asennot OK. Jonkin verran kyyläili kulmia, eli siihen pitää taas muistaa kiinnittää huomiota.

Ruutu hyvin, merkkikin ihan OK.  Uusinta tyhjään ruutuun, hyvin sekin. Loppukävelyt oli ihan rauhassa ja tuli seuraamiseen korrektisti.

Tunnari kisanomaisesti. Jonkin verran tarkasteli ja yhtä väärää vähän kosketti, mutta ei ottanut suuhun. Toi oikean. Ihan hyvä Inton tunnariksi.  Kotona pitää taas ottaa kuuri pelkkiä haisteluita, nyt on tehty useampi kokonainen peräkkäin.

Luoksetulo ensin suoraan vauhdista palkaten, sitten stoppien kanssa. Ihan hyvät stopit, loppupätkä voisi olla nopeampi. Sitä otettiinkin sitten erikseen.

Ohjattu ongelmitta, merkkikin oli Inton ohjatun merkiksi tosi hyvä. Haettiin oikea, joka oli aika lähellä ruutua, ei aiheuttanut harmaita hiuksia. Annoin hakea myös vasemman, hyvin sekin.

Kaukoja tehtiin ihan läheltä ja paljolla palkalla. Edelleen istumaan nousut ovat tahmeita ja jäävät tosi herkästi vajaiksi. Muuten ihan OK.

Oikein hyvät ja onnistuneet treenit siis. Inton kanssa on tällä hetkellä tosi kiva tokoilla ja itseltäkin on pudonnut sellainen ahdistus harteilta (ainakin vähäksi aikaa) kun saatiin se TK4, on jotenkin tosi paineeton olo. Kivaa siis oli, kiitos kaikille seurasta ja mukavasta illasta!!