Lauantaina oltiin Svanten ja Inton kanssa taas agikisoissa. Johan juuri lokakuussa oltiin .

Hyvinkäälle kävi suunta ja siellä molemmille kolme starttia, ensin hyppäri ja sitten pari agirataa.

Hyppäriltä Svantelle nolla. Kärkeen jäätiin jotain minuutti, mutta nolla joka tapauksessa. Ihan OK rata Tantsulta. Into hyppärin (suoraviivainen ja helppo) alku tosi hyvin, mutta sitten ensin ohi yhdestä hypystä ja sitten putken sijaan hypylle. Tätä en kyllä ehkä varmistanut tarpeeksi, kun oletin sen putken vetävän sen verran. Lopun hyppykuviokin meni ihan pieleen, sellaista ärsyttävää sinkoilua.

Ekalta agiradalta molemmille hylly. Into tuli jo heti toisesta hypystä ohi, mutta sitten jotenkuten klaarattiin alun aika hankala hyppykuvio. Aan jälkeen oli hyppy pystyssä, josta piti kääntyä jyrkästi vasemmalle kepeille. Into ampaisi hypyltä siellä takana oikealla olevalle pituudelle ja siitä siis hyl. Loppurata muistaakseni ongelmitta. Svante roiskaisi aan ja sitten osin siitä johtuen, mutta osin myös ohjausvirheestäni hyppäsi sen pystyhypyn väärältä puolelta. Svanten rata loppui sitten puomille, kun loikkasi senkin kontaktin. Mrr.

Kolmannen radan alussa Into ampaisi puomin sijaan putkeen ja siitä hyl. Muuten aika jees rata, pari pyörähdystä, mutta ei varsinaisia virheitä ja itse ohjasin lopun hypyt riittävän aggressiivisesti ja sain aika hyvät tiet. Tällä radalla alkoi vasta löytyä yhteinen rytmi Inton kanssa. Svanten kanssa kontaktit hitaasti ja tiukasti, otti. Yksi takaakiertorima alas, kun en jättänyt riittävästi tilaa. Ihanneaika oli tällä radalla aika tiukka ja etukäteen olin varma, ettemme Svanten kanssa pääse siihen vaikka mikä olisi, mutta nippanappa sitten hitaista kontakteista huolimatta (-0,25), tulokseksi siis vitonen.

Inton radoista tuli sellainen fiilis, että hyvä tästä vielä tulee, kun nyt vaan päästäisiin treenaamaan. Svanten kontaktien kanssa meni taas ihan hermot. Intolla oli siis vauhtia enemmän kuin järkeä, Svantella oli puutetta molemmista.

Koska aikataulu napsahti niin mukavasti kohdilleen hurautin Hyvinkäältä vielä Keravalle T-treeneihin. Oltiin Inton kanssa molemmat vähän väsyneitä, mutta jotain pientä puuhasteltiin. Paikallaolot ihan OK (näiden takia sinne oikeastaan meninkin). Sitten yksittäisliikkeet treenattiin Elinan, Katrin ja Marjatan kanssa samassa ryhmässä. Ruudussa oli vähän erinäköiset ja aika vaaleat merkit. Halusin nähdä, että bongaako Into ne ja bongasihan se. Merkki oli kyllä tosi huono. Idarissa teki kaikki asennot, istuminen vähän hitaahko. Ohjatussa oikea, yritti ensin keskikapulalle, mutta sain aika helposti oikealle. Merkkitreeniä tehtiin sitten pallon kanssa erikseen. Aika vaisua ja väsynyttä menoa oli kyllä.

Lopuksi otin vielä hyppynoutoa, seuraamista, kaukoja ja seuraamisen tuloja kiertämisen kautta. Nyt Intokin oli normaalimman tuntuinen.

Kotona olin joskus yhdentoista jälkeen, olipa aika raskas (mutta kiva) päivä.