Sunnuntai-iltana tokoiltiin Hermialla Annen, Anun, Emman ja Timon kanssa. Upean aurinkoinen päivä vaihtui illaksi ja sääkin kylmeni aika vauhtia, oli siis melkoisen viileää.

Into aloitti idarilla, jossa ensin pelkkää seuraamista. Aika hyvin malttoi olla kyyläilemättä merkkejä, mutta edistäähän se tuossa jonkin verran. Sitten itse asennot, ensimmäisellä kiekalla istuminen jäi seisomiseksi, uusinnalla OK. Ruutu oli OK, nyt merkkikin ihan jees. Tietenkin, kun olin etukäteen päättänyt olla hyväksymättä mitään rupumerkkejä. Otettiin myös loppukävely, jossa Into tuli vähän eteen seuraamisessa, mutta muuten OK.

Sitten se (huoh) tunnari. Nyt pelkkää haistelua. Ensimmäinen oli taas huono, Into on ihan liikaa noutamassa ja liian vähän etsimässä. Nosteli ja härppi ja juuri kun olin kehumassa, nappasin yhden suuhun. Laitoin saman tien uudestaan etsimään ja nyt pääsin palkkaamaan haistelusta. Sitten tehtiin ihan alusta uudelleen ja nyt muistutin juuri ennen kapuloita ja tämä oli tosi hyvä. Työskeneteli ihan oikeasti, ei koskenutkaan vääriin. Lopetin sitten siihen.

Luoksetulon stoppeja otin kiertämisen kautta ja sitten yhden ihan kokonaisen luoksetulon. Seisominen vähän valui, mutta pääasia toimi, eli ei ennakoinut eikä varastellut. Ohjatussa haettiin oikea, ei ongelmia.

Olipa kiva treenata, Into oli tosin mukavan tuntuinen.