Perjantaina aamusta tokoiltiin Annen kanssa. Taidettiin tehdä Inton kanssa melkein kaikkea.

Seuraamisessa etenkin hitaassa käynnissä edistää, eli paikka taas tarkempaan syyniin. Ruutu taisi olla ihan OK, samoin ohjattu. Tosin merkki olisi voinut olla nopeampi. Luoksetulokin melko hyvä, otettiin käskytyksellä ja hyvin Into malttoi kuunnella.

Tunnari kisanomaisesti. toi aina oman, mutta liikutteli myös vääriä. Tästä ei taida tulla ikinä mitään . Hyppynoutoakin otettiin, ihan OK. Vinoissa heitoissa ei Into vaan millään meinannut muistaa tulla hypyn kautta takaisinkin. Siis tosi vinoissa.

Kivat treenit!

Illalla sitten pitkästä aikaa valmennusryhmän agitreeneihin. Teemana oli vauhti ja siis melko suoraviivainen rata. Alkuun piti tehdä leijeröinti, mutta Into ei siihen irronnut. Ei jääty sitä hinkkaamaan, koska jatkon kannalta leijeröinti ei ollut oleellinen. Pituuden jälkeisen takaakierron otin poispäinkäännöksenä ja se onnistui hyvin. Lopun hyppykuviossa sain Inton kertaalleen vedettyä väärästä välistä, mutta pääasialliseti hyvin. Kokeiltiin useampaakin eri tapaa viedä ne hypyt, kun lähti helposti vähän kaarrottamaan. Toista pätkää ei sitten ehdittykään tekemään, eli aika kevyet treenit.

Sää viileni iltaa myöten ja aika kylmä hallilla tuli. Puuhailtiinkin Inton kanssa sitten vähän tokojuttuja siinä odotellessa, hyppynoutoa ainakin otettiin ja metallilla pelkkää palautusta. Vähän vissiin vähän kaukojakin.