Lomapäivän kunniaksi suuntasin heti aamusta navetalle liitelemään, mutta se olikin varattu, eli väliin jäi liidot.

Aamupäivästä kuitenkin tokoiltiin Annen kanssa Pirkkahallilla. Sää olisi ollut muuten mainio, mutta tuuli oli aika hurja ja pohjakin paikoin tosi liukas. Jotain kuitenkin saatiin puuhasteltua.

Into aloitti idarilla. Teki kaikki asennot, mutta istuminen aika hidas. Tämä on niin kinkkistä. Sitten jos treenaan paljon istumista (nopeuden saamiseksi) istuu Into myös seisomisen. No, teki joka tapauksessa kaikki vaihdot, onhan sekin jotain.

Ruudussa ei valittamista. Ensimmäisessä palkka valmiina, toinen tyhjään (hyvä paikka!) ja sitten vielä loppukävelyt erikseen. Anne huuteli useammankin hämykäskyn, mutta hienosti Into pysyi ruudussa. Sivulle tulo meni aika pitkäksi, mutta toki alustakin oli superliukas.

Ohjattu kisanomaisesti eteen asti. Merkki oli vähän tahmea, mutta nouto muuten OK. Nyt palautusvauhtikin alkaa olla normaali. Erikseen sitten vielä merkki, joka (tietenkin) hyvä.

Kaukoja tehtiin ihan vaan läheltä tekniikkamielessä. Kaukot ovat nyt olleet vähän hunningolla ja sen kyllä näkee.

Tunnaria en viitisinyt tuulen takia ottaa, otin sitten kotipihassa vähän suojaisemmassa paikassa erikseen. Ensin taas pelkkää etsimistä. Into pyörähti kapuloilla, mutta siirtyi sitten etsimään vähän kapuloiden takaa ja jäi sinne pyörimään. Tästä vain suullinen kehu. Uusinnalla palkkasin, kun oli kapuloilla haistelemassa. Sitten oma sekaan ja hyvä ja nopea löytö. Ahneena piti ottaa uudelleen ja nyt Into onnistui tökkäsemään kaksi kapulaa aivan kiinni toisiinsa, eikä saanut nostettua vain toista, toi siis kaksi (oma ja väärä). Piti sitten ottaa vielä kolmannen kerran ja nyt nopea ja varma löytö.