Lauantaikaan ei varsinaisesti lepäillessä kulunut.

Aamusta heti suuntasin jumpalle. Sen jälkeen sitten tokoilemaan Anun ja Annen kanssa. Into veti taas perinteistä perussettiä. Ensin sitä kaukojen istumaan nousemista, joka on kyllä nyt vaikeaa ja tahmeaa. Sitten torstaina väliin jäänyt ruutu. Ensin valmiille palkalle ja sitten tyhjään ruutuun. Hyvin molemmat.

Tunnari kisanomaisesti, paitsi että kapuloita enemmän. Vähän koski yhtä väärää, mutta ei nostanut. Muuten ihan OK suoritus. Ohjatun merkin kanssa väännettiin seuraavaksi. Kävin huomauttamassa ja viemässä oikealle paikalle, jos jätti vajaaksi. Into alkoi hakeutua oikealle paikalle, mutta nopeampi voisi olla. Jatketaan harjoituksia.

Luoksetulosta otin pelkkää loppuosaa, jossa ihan kohtuullinen vauhti. Luoksetulon maahanmenoja tehtii erikseen, vähän löysää touhua.

Tokotreeneistä kurvasin Lielahden Intersportiin. Salomon-kiroukseni on muuttunut Asics-kiroukseksi ja taas lähti yhdet gore-tex-lenkkarit tehtaalle. Nämä olivat ehjät, mutta yksi sauma on jotenkin omituinen ja kenkä painaa siitä kohtaa niin, että niitä ei voi käyttää. Ihan pelkällä kenkien viennillä ei tästäkään reissusta selvitty ja matkaa tarttui uudet gore-tex-housut Inton rikkomien tilalle. Olivat sopivast alennuksessa.

Sitten pikainen pyörähdys kotiin ja koirien kanssa pitkälle metsälenkille. Metsälenkkeily olikin aika rankkaa hommaa, kun polut olivat pelkkää upottavaa sohjoa. Huh, kävi ihan liikunnasta se rämpiminen.

Välissä ruokaa ja hetken huili ja sitten suunta Tallille. Mentiin Anun kanssa vähän treenailemaan agia, vähän tokoakin siinä sivussa.

Into teki pari  muutaman esteen ratapätkää ja sitten kontakteja yksittäin. Anun hetsaili lelulla, mutta pääasiallisesti Into muisti, että mihin pitää pysähtyä. Lisäksi palkkailin kontakteilla ja vahvistin oikeaa paikkaa. Svantekin sai tehdä kontaktit ja kepit pariin kertaan.

Lisäksi Into otti hyppynoutoa, jossa eilen tuli vähän erimielisyyksiä. Nyt pari ihan perussuoritusta, ei ongelmia. Myös sitä kirottua kaukojen M-I -vaihtoa hinkattiin jonkin verran ja luoksetulon stoppeja putkien kautta,

Hyvin saatiin Anun kanssa pari tuntia kulumaan.