Kauniit kelit ovat houkutelleet ulkoilmaan ja blogin päivitykset siitä syystä vähän laahaavat. Ahkeria on kuitenkin oltu. Tokoa on treenattu jokusen kerran ihan onnistuinein fiiliksin ja agissa on kisattu ja treenattu sitten vähän vähemmän onnistuneesti.

Helatorstaina kisattiin Inton kanssa parin startin verran Forssassa. Ensin oli agirata, joka oli alusta asti silkkaa kaaosta. Hylly jo kahden esteen jälkeen, kun putki vaan imaisi Inton. Intohan ei asialle mitään voinut. Hyppyrata oli jo parempi, mutta siellä itse sohlasin kepeillä ja sain Inton väärin sisään. Uusinnalla taas hätäilin ja sain sen kesken pois pujottelusta. En lähtenyt enää korjaamaan, joten hylly sieltäkin. Muuten ihan OK rata.

Forssasta hurautin käymään Inton kasvattajien luona. Pääasiallisena tavoitteena oli käydä katsomassa Toivon ja Sigman lapsosia, mutta päädyin sitten treenaamaan tokoakin siinä samalla. Into otti vähän seuraamista, ruudun, tunnarin ja ohjatun. Ihan OK kaikki. Vire ei ihan ideaali, kun tempaisin koiran suoraan autosta ilman virittelyjä ja sää oli tosi kuuma. Mutta kivasti silti ja hyvä treeni vieraassa paikassa ja vieraalla liikkurilla. Ja ne pennuthan nyt olivat ihan kuolettavan suloisia *haltioitunutta huokailua*.

Perjantaina oli taas Harjun treenit valmennusryhmälle. Tehtiin aika pätkissä rataa. Itseäni en saanut oikein kunnolla käyntiin, kolmatta viikkoa jatkuva yskä ja nuha alkavat jo verottaa jaksamista. Into kulki kuitenkin ihan kivasti.

Lauantaina kisattiin Inton kanssa kolme rataa Hattulassa. Oli taas aikas kuuma. Ekalla radalla hyllytimme kolmanneksi viimeisellä esteellä, toisilla sitten vähän aiemmin. Edelleen tosi hyviä pätkiä, mutta sitten aina tulee joku himskatin lipsahdus. Itse en oikein jaksanut juosta, yskän lisäksi iski nuhakin ja henki ei kulkenut ollenkaan. Inhaa.

Maanantaina mietin jo, että jätänkö agitreenit väliin, koska oma olo oli aika tukkoinen. Mutta koska joudun joka tapauksessa jättämään tiistain treenit väliin, päätin sitten kuitenkin mennä. Tehtiin kaksi pätkää. Inton kanssa selvittiin aika kivasti, jälkimmäinen jopa kerrasta nollana läpi!