Keskiviikon valmennusryhmän treeneissä teemana oli tekniikka ja Mapen radalla keskityttiin linjauksiin. Tehtiin kaikkiaan kolme lyhyehköä pätkää, sopi hyvin tällaiselle keuhkotautisellekin (vaikka kyllä se hengitys aika tavalla nytkin pihisi).

Eka pätkä oli meiltä huonoin. En saanut putken jälkeisen hypyn linjaa riittävästi pyöristettyä ja puomille menosta tuli näin kulmikas. Samoin puomin jälkeisellä hypyllä takuttiin jonkin verran. Twistintapaisella sain sen menemään ja kepitkin Into haki hienosti itsenäisesti, mutta niistosokkari olikin sitten kinkkisempi. Ensin Into kääntyi tosi sitkeästi väärään suuntaan, sitten se kaarrotti, mutta lopulta saatiin ihan kohtuullinen kurvi. Näitä pitäisi tehdä vaan enemmän, eikä vältellä viimeiseen asti, kuten minä teen.

Toinen ja kolmas pätkä menivät ihan kivasti. Ei mitään suuria ongelmia. Tokalle radalle kokeilin yhteen hyppykuvioon pariakin eri ohjausta, toimi molemmilla ihan OK. Putkelle viennissä vekkasin taas ensin liian varovasti, mutta kun Mapen vinkistä otin vähän jyrkemmin, tuli putkeen menostakin varmempi. Viimeisellä radalla Into ensimmäisellä yrittämällä livahti ihmisnuolesta läpi ja selän takaa putkee, uusinnalla otin vielä tiukemmin ja Into meni hyvin puomille. Nämäkin pitäisi aina saada onnistumaan ensimmäisellä kerralla, eikä päästää Intoa possuilemaan.

Kivat treenit ja sadekin pysyi pientä tihkua lukuunottamatta melkein poissa.