Viime viikko meni enemmän ja vähemmän sairastaessa. Edelleen yskittää, mutta ehkä tämä hiljalleen tästä. Jotain kuitenkin puuhasteltiinkin.

Tiistaina liideltiin Mouhijärvellä. Saatiin Inton kanssa taas ihan kivoja pätkiä aikaiseksi ja olin ihan tyytyväinen menoon. Into oli kivasti kuulolla. Perjantaina treenattiin agilitya Niina-Liina Linnan komennuksessa. Rata oli vauhdikas ja ihan vietävissä. Nytkin saatiin Inton kanssa tosi kivoja pätkiä aikaiseksi. Omassa tekemisessä pitää kiinnittää huomiota ajoitukseen, hallinnan ajoitukseen (ei kokoa aikaa, vain tarvittaessa) ja siihen, että muistan antaa myös ne estekäskyt. Noin ylipäätään pitää luottaa koiraan, se osaa kyllä kun vaan uskallan antaa sen mennä.

Lauantaina käytiin Inton kanssa taas näyttelyssä. Enää ei tarvitse mennä, sillä saimme peräti EH:n ja näin Into on nyt sitten virallisestikin TVA. Onnea myös Katjalle ja Zenille, jotka olivat myös mukana näyttelyssä ja joille myös EH. Kiitokset Katjalle seurasta pitkän ja aika tylsän odottelun ajan . Onneksi ei odoteltu turhaan.

Lauantai-iltana tokoiltiin Tesomalla Annen, Anun, Emman ja Lotan kanssa. Sää oli aika kurja ja kylmä, mutta ei annettu sen häiritä. Into otti ainakin luoksetulon loppuosaa, jossa nyt ihan hyvä vauhti, ruutua (ei ongelmia) ja seuraamista, jossa taas kyylättiin perusasentojen suoruutta. Paikka oli nyt seuraamisessa aika kiva. Tunnari oli tosi hyvä, hyvä etsiminen ja nopea nosto kun osui omalle. Ohjatussa oli taas palkka merkin takana, uusinta sitten kokonaisena, ihan hyvä. Kivat treenit, nyt pitäisi alkaa tokossakin vähän aktivoitumaan ja lisäämään treenimääriä.