Lähes parin kuukauden hiljaiselon jälkeen on saatu pientä aktivoitumista aikaiseksi tokonkin saralla. Keskiviikkona treenattiin jo kolmantena päivänä putkeen!

Pian kanssa pienet treenit Nokialla. Pohja ei ihan paras mahdollinen, mutta hyvin saatiin tehtyä. Into aloitti seuraamisella, joka tuntui ihan OK:lta. Paikka on nyt omaan makuun ihan jees. Hyvähyvä. Sitten ruutu, joka myöskin hyvin. Nyt palkka ruudussa. Toinen tyhjään, reagoi huonosti maahan-käskyyn (ei ole aikoihin tehty), loppukävely OK.

Idarissa istuminen taas hukassa (grrr...). Pienten keskustelujen jälkeen pystyi sitten yllättäen istumaan ja istui ihan hyvinkin. Palkka heti istumisesta. Tunnari muuten kisanomaisesti, mutta enemmän kapuloita. Ihan hyvä suoritus. Rauhallinen etsiminen ja melko nopeasti nosti  oman, vähän piti seuraavaa tarkastaa, mutta ihan jees. Ohjatussa taas ensin palkka merkin takana, sitten ilman ja ensin haettiin oikea. Vähän vino luovutusasento, mutta muuten mallikas suoritus. Annoin hakea vielä vapaamuotoisesti vasemmankin, hyvin sekin (nyt palkka vauhdista).

Kaukoja kikkailtiin ihan läheltä, edelleenkään maasta istumaan nouseminen ei ole niin terävä kuin haluaisin, mutta toki parempi ja varmempi. Seisomasta istumaan pitää myös ottaa tehotreeniin, ei toimi tällä hetkellä. Lopuksi Into sai vielä tehdä vauhtiluoksetulon. Nyki vähän Pian käskyillä, mutta asettui sitten lopulta. Tuli ihan kohtuullisen kovaa :)

Kivat ja tehokkaat treenit, kiitos Pialle ja koirille seurasta!