Taas todellinen tehomaanantai.

Ensin valmennusryhmän tokotreeneihin. Aloitettiin paikallaololla (vain makuu). Into teki tosi hyvin, vaikka huutelin liikkurin käskytyksetkin siinä oman koiran ohjaamisen ohella. Perusasentoon nousukin hyvä ja nopea.

Yksittäin otettiin tunnari, joka nyt ihan OK. Merkkasi oman, mutta tarkisti vielä seuraavan ennen ottoa, muuten nappisuoritus. Idarissa istuminen oli taas vähän hukassa. Huomauttamisen jälkeen onnistui. Muut asennot hyvin, seuraaminenkin ihan jees, ei kyttäillyt kulmamerkkejä ollenkaan. Ruutua otin vain ihan läheltä paikanhakuina. Tosin mielellään Into jää vähän liian eteen. Toki nyt on treenattu tosi vähän, eli voi johtua siitäkin. Pitää kuitenkin ottaa asia erityistarkkailuun. Myöhemmin erikseen vielä vähän seuraamista, joka tuntui itseasiassa tosi hyvältä. Piti näyttää muille, että miten olen korjannut Inton edistäessä, mutta paikka pysyi aivan täydellisenä koko ajan, eli en päässyt näyttämään. Hyvä Into!

Tokotreeneistä sitten suoraan agitreeneihin. Tehtiin kaksi pätkää, teemana kontaktit. Ensimmäinen oli pidempi ja sen menin Intolla. Ihan OK menoa. Lopussa oli suora putki, jonka jälkeen suoraan hyppy jota ei menty, vaan vähän vasemmalla oleva rengas. Sain Inton renkaalle, kun jäin itse vähän taakse, mutta sitten jatko meni vaikeaksi. Haki kyllä seuraavan hypynkin, mutta käännös siitä aalle levisi tosi pahasti. Jos taas yritin ehtiä sinne vähän pidemmälle ottamaan haltuun ennen sitä hyppyä, ei Into enää kääntynyt renkaalle, vaan poimi aina sen hypyn. En jäänyt tuota turhaan hinkkaamaan, kun saatiin se kuitenkin mentyä oikein, ei hyvin, mutta oikein. Hankala kohta nopean ja irtoavan koiran kanssa.

Toinen pätkä oli lyhyempi ja sen pääsi tekemään Svante (viimeksi on treenattu joskus lokakuussa...). Svanten kanssa ei luonnollisesti mitään ongelmia. Radalla ollutta leijeröintimahdollisuutta en Svanten kanssa käyttänyt, kun tiesin, että se ei oikein niihin irtoa ja ehdin ihan hyvin itse vaihtamaan kepeillä puolta. Kontaktit oli tosi hyvät. Koska aikaa oli, otin samaisen pätkän myös Intolla. Inton kanssa leijeröin kepit, ts. heitin kepeiltä poispäinkäännöksellä putkeen ja menin itse keppien toista puolta. Silti tuli hirmuinen kiire keppien jälkeisille hypyille, eli en ehtinyt tekemään minkään sortin haltuunottoa. Siitä huolimatta sain Inton kääntymään aika makeasti jyrkästi takaisin päin.