Keskiviikon valmennusryhmän treeneissä teemana oli rääkki ja Soile piti kyllä teemasta tiukasti kiinni. Rata oli tosi vaikea ja kinkkinen. Inton kanssa suurimmat ongelmat tulivat kepeillä, kun piti kääntyä jyrkästi kepeiltä takaisin päin. Inton ajatus kun on aina kepeiltä suoraan eteenpäin. Keppien alussa leikkauksesta toiselle puolelle tuli taas niin jyrkkä, ettei sekään oikein tahtonut onnistua. Toisella kiekalla tein niin, että vein vaan vähän pidemmälle, ikään kuin ohi kepeistä, ennen kuin leikkasin ja näin pääsin toiselle puolelle.

Toinen meille vaikea kohta tuli heti perään. Hyppy piti kiertää takaa ja tarkoitus oli ottaa kierrättämällä tai vähän niistosokkarimaisesti, mutta Into luki ohjauksen aina backlapiksi ja kääntyi väärin. Pienen hinkkaamisen jälkeen se saatiin onnistumaan ja sitten tuli se kolmas vaikea kohta, eli piti mennä aan alla, tavallaan takana olevaan putkeen. Tai eihän siinä mitään vaikeaa ollut, kun saattoi riittävästi, mutta sitten tuli jatkoon kiire. Jos en taas vienyt kunnolla, meni Into aalle (kuten sille opetettu on). Saatiin sekin kyllä sitten onnistumaan. Ei muukaan rata ihan tanssien mennyt, mutta kohtuullisesti saatiin Inton kanssa vaikeita hyppykuvioitakin onnistumaan.

Mutta olipa hikinen iltapuhde ja taas tuli miljoona uutta asiaa opetettavaksi - kun vaan ehtisi...

Kotona tehtiin vielä pihassa ihan pienesti tokoa. Vähän seuraamista, muutama liikkeestä seisominen nopealla pallopalkalla, luoksetuloa ja stoppeja kiertämisen kautta sekä kaukoja. Sellaista pientä höntsäilyä. Tosin treenit loppuivat sitten aika ikävästi, kun löysin pihalta rotanmyrkkyä. Tai siis sellaisen syötin tai mikä se on. Musta muovirasia, jossa vaaleanpunaista jauhetta sisällä. Onneksi koirat eivät olleet osoittaneet mitään mielenkiintoa sitä kohtaan ja onneksi ei meillä ole enää ihan pieniä lapsia, jotka todennäköisesti olisivat moisesta kiinnostuneet. En tiedä, että mistä moinen oli meidän pihallemme ilmestynyt. Se oli siinä ihan keskellä pihamaata, eli olisiko joku eläin kuljettanut tai jotain. Inhottava tunne moisesta kuitenkin tuli.