Maanantai-iltana treenailtiin varsin vaihtelevissa olosuhteissa. Tokotreenien alkaessa paistoi aurinko, lopetellessa tihuutti vettä ja agilitytreeneihin ajellessa vettä tulikin sitten jo kaatamalla, joten agit vedettiin vesisateessa. Sade muuttui auringonpaisteeksi juuri kun aloimme kerätä esteitä kasaan. Tietenkin.

Tokoilimme Leinolan koulun kentällä, jossa olikin häiriöitä ja aktiviteetteja ihan joka lähtöön. Jouduimme vaihtamaan treeninurkkaakin jokusen kerran, milloin polkupyöräfrisbeen (jos näyttää koirahommat ulkopuolisista varmaan aika eksoottisilta, niin ihan tervepäisten touhulta ei vaikuttanut tuokaan, näin sivuhuomautuksena) pelaajien, milloin jalkapalloilijoitten tieltä. No, jos koira pystyy toimimaan, kun pallot ja frisbeet viuhuvat ympärillä, pystyy se sitten toimimaan aika monessa muussakin tilanteessa.

Aloitettiin paikallaoloilla. Nämä Intolta hyvin. Pää pysyi maassa, vaikka takana viuhdottiin maastopyörillä samalla frisbeetä heitellen (ihan oikeasti outoa touhua!). Yksittäisliikkeet aloitin tunnarilla, joka nyt tosi hyvä. Ruudussa ja merkillä molemmissa palkka, sitten tyhjään ruutuun, jäi taas vähän eteen, uusinnalla OK. Jostain syystä maahanmeno nytkin vähän tahmea, pitäisi muistaa ehkä vähän useammin ottaa. Loppukävelyt ylimääräisillä käskyillä, hyvin pysyi ja hyvin tuli. Ohjattu oli myös hyvä (vasen), paitsi luovutusasento vähän vino. Otin erikseen vinoja heittoja, nyt pystyi tulemaan suoraan. Sitten vielä metallinouto vauhdista palkaten.

Sitten alkoi sataa vettä ja suunta vei agitreeneihin. Svante pääsi virittelemään SM-kuntoaan. Harmi, että satoi, se vähän haittasi treenaamista. Tommilla oli kiva pitkä rata, mutta siinä kaatosateessa ei kauheasti viitsinyt, eikä oikein uskaltanutkaan hinkata. Svante oli ihan OK, kontaktit oli hyvät ja muutenkin meno ihan normaalisettiä. Yhdessä kurvissa livahti pariin otteeseen keinulle ja kepeistä sain vedettyä ohi, mutta muuten jees. Ehdittiin tekemään vielä toinen, lyhyempi pätkä. Sen Svante meni kerrasta hyvin läpi. Ihan jees, olosuhteista huolimatta. Intokin sai tehdä lopuksi kepit ja kontaktit.