Torstai-iltana oli Jari Harjun vetämät treenit valmennusryhmälle. Tehtiin kaksi pätkää, joissa molemmissa oli joku hankala kohta, mutta ei mitään ylivoimaista. Sekä oma, että Inton meno tuntui jotenkin vähän tahmealta. Itse olen nukkunut taas tosi huonosti ja Into oli päivällä hoitanut siepparin, kopparin ja pallopojan velvollisuuksiaan varsin ahkerasti tyttöjen pelatessa pesistä kotipihassa. Saatettiin siis olla molemmat vähän väsyneitä.

Ekan radan inhotuskohta oli suora putki, pituus ja kepit yhdistelmä. Ensimmäisellä yrittämällä melkein törmäsimme Inton kanssa, kun se tuli putkesta ja päätin heti, että en edes yritä uudelleen ehtiä ottamaan sitä putkensuulta haltuun. En pidä mielekkäänä ottaa tyhmää törmäysriskiä, kun ei ole pakko. Itsestäni en ole huolissani, mutta Intoltahan on henki pois, jos se jää tällaisen tankin alle. Niinpä tämä tehtiin sitten vähän erilailla ja aika töksö siitä tuli, mutta saatiin toki esteet suoritettua oikeassa järjestyksessä. Radan alussa ollutta pyöritystä hinkutettiin myös paremmaksi, mutta se meni epäilyksistäni huolimatta alunperinkin paremmin kuin odotin.

Tokalla radan alun pyöritykset menivät ihan kivasti, vaikeaksi kohdaksi muodostui puomi, rengas ja hyppy takaa yhdistelmä. Vaikeuden teki sen kierrettävän hypyn vierestä lähtevät kepit. Inton kanssa päätinkin ottaa tämän toista kautta niin, että heitän Inton poispäinkäännönomaisesti takaakiertoon ja siitä saa sitten suoran linjan kepeille. Jostain syystä Into ei meinannut lähteä millään siihen kääntöö mukaan, vaan puski sitkeästi hypylle. Liekö kepit vetäneet tai sitten se oli vain vaikea, kun olisi pitänyt irrota sinne ihan tyhjään nurkkaan ja kaikki esteet jäivät toiselle puolelle. Tätä jouduttiin hinkkaamaan jonkun kerran.