Tiistaina tokoiltiin pienellä porukalla Tullin nurtsilla.

Ensin paikallaolot. Istuminen hyvin, ei ongelmia. Makuussa ei ensin laittanut päätä maahan (taas sellainen Inton mielestä ällöttävä pistelevä ruoho), josta huomautus. Uusinalla sitten suurinpiirtein kaivautui sinne maan sisään . Muuten moitteeton suoritus ja taas omalla käskyllä, hyvin ja nopeasti ylös, jes!

Yksittäin aloitin idarilla, jossa istuminen oli taas muistissa. Ruutu sen sijaan oli vähän hukassa ja Into meni koko ajan aivan ruudun oikeaan reunaan. Kävin kertaalleen näyttämässä paikan ja sitten parempi. Loppukävelyt myös hyvin.

Luoksetulo ensin suoraan ja palkka vauhdista, sitten stopeilla, jotka Inton stopeiksi ihan kohtuulliset. Vauhti oli hyvä, myös viimeisellä pätkällä. Seisomista sitten erikseen kiertämisen kautta, siinä pienellä  vartaloavualla tosi hyvä stoppi.

Tunnarissa kapulat katosivat täysin pitkähköön heinikkoon. Ensimmäisellä kerralla Into ei etsinyt ollenkaan, meni vaan ja nappasi ensimmäisen. Laitoin uudestaa, nyt jo muisti, että mitä piti tehdä ja toi oikean. Sitten tehtiin vielä kerran ihan alusta asti, nyt ihan hyvä suoritus.

Toisessa osassa otettiin ohjattu, joka oli myös varsin vaikea. Kentällä oli merkkejä pilvin pimein, kapulat siellä merkkimeressä. Heinä pitkää, eli kapuloita ei näkynyt ollenkaan ja lisäksi aurinkokin paistoi tosi pahasti vasten ja vaikeutti vielä näkemistä. Ensin Into yritti ampaista sinne takana olevalle, vähän ehkä näkyvämmälle merkille. Uusinnalla osui sitten oikeaan paikkaan. Lähetin hakemaan oikeaa, kaarsi keskikapulalle, mutta korjasi tosi hienosti itse itsensä oikealle kapulalle. Ehkä se tosiaan tietää, että mikä sieltä pitää hakea. Laitoin vielä hakemaan vasemmankin, meni ensin yhtä hämymerkkiä tsekkaamaan, mutta hienosti noukki sitten kapulan sieltä takaa. Vaikka ohjattu suorituksena  oli huono, olin silti tosi tyytyväinen, sillä Into selvästi osaa sen, tietää, että mistä se kapula pitäisi hakea.

Metallilla otin yhden pitkän palautuksen ja sitten vähän vinoja heittoja. Nyt pidin jalkaa apuna, että pystyy paremmin tulemaan suoraan. Toimi ihan hyvin. Lopuksi vielä seuraamista, joka pitkästä heinästä ja vähän epätasaisesta alustasta huolimatta tuntui (ja ilmeisesti näyttikin) ihan hyvältä. Kaukojakin otettiin muutama vaihto läheltä vähän temputellen, ihan hyvin nekin.

Kivat treenit ihanassa kesäsäässä, kiitos kaikille seurasta!