Lauantaina otettiin suunnaksi Längelmäki ja Kana-areena. Tavoitteena oli juhlistaa Zenin suomenmestaruutta ja tietenkin vähän treenata.

Inton kanssa pyysin viisaammilta vinkkejä seuraamiseen, lähinnä vasemmalle käännöksiin juoksussa. Itsestäni tuntuu, että Into jää jalkoihin, ei väistä alta kuten muissa askellajeissa. Katjalta saimme vinkiksi sellaisen pohkeenväistönomaisen treenin, joka ei juosten kyllä onnistunut niin koiralta kuin ei ohjaajaltakaan. Tehtiin sitten kävellen ja saatiin joitain ihan hyviä askelia aikaiseksi. Into oli uudesta jutusta vähän hämillään, mutta eiköhän se siitä, kun päästään enemmän kokeilemaan.

Lisäksi otettiin hyppynoutoa, kun oli este käytettävissä. Ensimmäinen heitto jäi tosi lyhyeksi ja Into huomasi hypätessään, että tossahan se kapula onkin. Iski miltei suoraan ilmasta kiinni kapulaan ja otekin oli huono (mutta ei korjannut!), mutta selvitti kuitenkin. Uusinnalla sain heitettyä vähän pidemmälle ja nyt varsin nätti suoritus.

Sitten ruutua. Ensin palkka merkin takaa, sitten ruutuun, jossa jäi vähän eteen, mutta oli kuitenkin selkeästi ruudussa. Hyväksyin tämän, koska ruutu oli aika lähellä seinää ja muillakin koirilla paikka jäi helposti vähän liian eteen.

Luoksetulossa stopit olivat perinteistä Inton valumista ja bonuksena loppupätkäkin hidas. Sitä hinkattiinkin sitten tovi, vähän parani, mutta hyväksi ei kyllä vielä tullut. Sitten vielä joitain kaukojen vaihtoja, ihan OK.

Porukalla otettiin paikallaolot, nämä Intolla ihan hyvin.

Oli kiva päivä, kiitos Katjalle järjestämisestä!!