... viikko nimittäin. Aika hurlumheitä on ollut. Olen yrittänyt tulla töihin tosi aikaisin, että pääsisin lähtemään ja ajoissa ja ehtisin tekemään jotain muutakin kuin töitä, mutta ei ole mennyt ihan kuin elokuvissa. Työ on siis haitannut harrastustoimintaa merkittävästi.

Tiistain  Mouhijärven treenit menivät ihan pieleen, itse olin huono ja Intokin vähän hurlumhei. Mistään ei tullut mitään. Keskiviikkona valmennusryhmän treeneissä oli teemana rata. Meni osin hyvin, osin huonosti. Alun hyppykuvio ja avokulma kepeille hienosti. Samoin Into kesti hyvin kepeillä irtoamiseni ja sain sen ansioista seuraavatkin hypyt sujumaan kivasti. Sitten tuli kolmen hypyn epäsuora, keskimmäinen eri linjalla kuin muut. Neljäntenä oli sitten muuri. Tästä selvittiin, mutta joka kerta Into hyppäsi sen keskimmäisen hypyn niin pitkäksi, että sain sen hädin tuskin kääntymään kolmannelle. Sitten jos otin vähän tiukemmin, ei Into irronnutkaan muurille. Tästä siis selvittiin, mutta ei hienosti.

Muurin jälkeen keinu, sitten pari rinnakkaista hyppyä, joista sitten suoraan putkeen ja siitä suoraa toisen putken kauimpaan päähän. Ekalla kerralla tämä meni tosi makeasti, mutta kun yritin uudelleen, alkoi Into tarjota vähän sitä ja tätä ja sitten se alkoi ampua siihen putken väärään päähään korvat sojossa. Tätä jouduttiin hinkuttamaan ihan huolella, mutta pienen keskustelun jälkeen alkoi sujumaan. Loppuradalla ei ongelmi, tein jopa takaakierto-persjätön ja se onnistui hyvin. Toisella kierroksella selvitettiin tuo putkiansa laakista ja muutenkin meni melko kivasti.

Agitreeneistä pyyhälsin suoraan Tenniskeskukselle hakemaan Saaraa. Koska oli vähän aikaa, tehtiin Inton kanssa pienesti tokojuttuja siinä parkkiksella (asvaltti, eli ei mitään vauhdikasta). Lähinnä seuraamisen lähtöjä ja käännöksiä, kaukoja ja eteentuloja vinoista kulmista. Into oli hassu, sillä jos se tuli vinoon ja odotin vain passiivisena, että korjaa oikeaksi, alkoi se vaan tarjoilla kaikenlaisia temppuja (takatassuilla seisomista, pyörimistä jne.), eikä vahingossakaan sitä asennon korjaamista. No, saatiin sekin sieltä sitten vielä esiin, kun vähän täsmensin ohjeita.

Torstai-ilta kului vanhempainillassa koululla, vähän sentään ehdin tokoilemaan vielä loppuillasta pienessä tihkusateessa. Seuraamisessa tehtiin nyt vaihteeksi vähän pidempää pätkää, ihan OK. Luoksetulon stoppi ensin kiertämisen kautta, sitten luoksetulossa ja seisomisesta palkka, kun oli ihan kohtuullinen. Erikseen sitten loppupätkää. Ruutuun Into meni hienosti, siellä palkka valmiina (tosin ei taaskaan tajunnut sitä ilman eri kehotusta), myös merkillä oli palkka.

Ohjatussa vein kapulat itse, laitoin aika pienillä väleillä. Taas ensin palkka merkiltä, sitten sai hakea molemmat puolet.  Meni tosi hyvin, varmat ja nopeat noudot. Sitten vielä kaukoja eri matkoilla ja variaatioilla, ihan OK. Lopuksi Into sai kirmailla narupallon kanssa oikein kunnolla. Into oli ihan superpätevä!