Valmennusringin maanantaiset tokotreenit vedettiin läpi aivan järkyttävässä sateessa. Sitä vettä tuli ja paljon. Paikka oli sama kuin aiempinakin viikkoina ja se hyvä puoli säätilassa oli, että jalkapalloilijoista ja frisbeen viskelijöistä ei näkynyt vilaustakaan. Saimme puuhastella varsin rauhassa.

Into otti ruudun ja ohjatun. Ruutu ihan OK, ohjatussa meni kahdesti keskikapulalle. Molemmilla sain pysäytettyä ja toi sitten oikean eli vasemman. Kolmannella kävin itse viemässä kapulat, tässäkin oli mennä keskimmäiselle, mutta korjasi sitten itse. Annoin hakea sitten vielä oikeanpuoleisenkin, siinä ei ongelmia. Luoksetulossa ei taaskaan voinut mennä maahan (märkää...) ja sivulle siirtyi huonosti. Lisäksi otettiin vielä ihan perusnouto metallilla käskytettynä, nyt ei nykinyt eikä reagoinut liikkurin käskyihin.

Vaan olipa märkää touhua. Vaikka oli vedenpitävät vaatteet, oli olo varsin kostea treenien jälkeen. Väkisin siinä liikkuessa sitä vettä menee vähän kauluksesta sisään ja hihansuutkin alkavat kastua. Piti menemäni tokotreeneistä suoraan agitreeneihin, mutta olin niin märkä, että oli pakko perua agitreenit ja tulla sen sijaan kotiin vaihtamaan vaatekertaa vähän kuivempaan. Inhottava ilma, en tykkää tällaisesta kyllä yhtään...