Maanantai meni taas totutulla kaavalla; ensin tokoa ja sitten vähän agia.

Tokossa Into otti kaukoja häiriköitynä, luoksetulon ensin suoraan ja sitten stopeilla. Etenkin maahanmeno valui, mutta vauhti oli aikas makea loppuun asti. Tunnari oli aivan super. Meni sellaista vauhtia kapuloille, että olin ihan varma epäonnistumisesta, mutta tosi nopea tsekkaus, oma heti löydettäessä  ylös ja nopea palautus. Se oli ihan oikeasti hieno! Ohjatussa ei ongelmia, oikeanpuoleista palauttaessa Into teki ihme mutkan kohti merkkiä, mutta tuli sitten ihan OK perille. Olin hetkeä aiemmin juoksuttanut sitä kapula suussa vähän merkille ja ties minne, olisiko jäänyt se vähän päälle. Joka tapauksessa suunnat hyvin ja merkkikin kivalla vauhdilla. Nopeat ja tehokkaat treenit.

Sitten agilityyn, jossa teemana leijeröinti. Tämän pitäisi olla Inton kanssa helppoa, mutta vähän jouduttiin hinkkaamaankin ja välillä Into sitten leijeröi jo vähän omiaankin. Kokonaisuutena kuitenkin tosi kiva treeni ja Into taas vallan mainio.

Nyt on tämä perussetti sitten historaa. Valmennusringin tokotreenit siirtyvät talvikaudeksi halliin niinkin herkulliseen treeniaikaan, kuin perjantai-iltaisin 20-22 ja Tommin maanantain agiryhmästä jäin nyt haikein mielin pois, kun  kolme kertaa agilitya viikossa olisi vähän liikaa. Olen treenannut agia Tommin ohjauksessa maantai-iltaisin klo 21-22 viimeiset 12 vuotta, ensin Oivan, sitten Svanten ja nyt Inton kanssa. Voihan se siis vähän oudolta tuntua, kun yht'äkkiä ei olekaan maanantai-iltaisin agitreenejä. Miten sitä oikein osaakaan... Kiitokset Tommille ja niille kaikille lukuislle treenikavereille yhteisistä hetkistä milloin navetalla, Niihamassa, Eteläpuistossa, Eurotallilla kuin nyt sitten tallillakin. Kivaa on ollut :)