Maanantai-ilta kului taas perinteisen aktiivisissa merkeissä. Töistä kotiin, koirat pikaiselle lenkille ja Inton kanssa valmennusringin tokotreeneihin Hervantaan.

Aloitettiin paikallamakuulla. Ylösnouseminen on nyt kyllä vaikeaa. Muuten ei ongelmia. Yksittäin otettiin ruutua, jossa Into nyt taas jostain syystä tarjosi paikkaa liian eteeen. Helpotin ja kävin näyttämässäkin, mutta silti pysähteli kyllä liian aikaisin. Kyllähän se siitä itsensä pyörähtelee ruutuun, mutta suorempaakin voisi mennä.

Ruutuun sinkoilun jälkeen Into olikin sopivasti läähätyksissä tunnaria varten. Kapuloita oli normaalia isompi määrä, Into osui aika nopeasti omalle ja otti ja toi sen. Ei merkkiäkään mistään tarkastelusta, kun kokeessa lauantaina. Hyvä näin.

Kaukoja tehtiin niin, että Lotta liikuskeli ja häiriköi takana. Tästä Into ei ottanut painetta, mutta sitten kun vieressä tehtiin luoksetuloa ja tuli kovaäänisiä komentoja, paineistui se heti. Jatkoin vain sitkeästi kaukojen tekemistä, vaikka vaatikin ylimääräisiä käskyjä ja melko pian Into alkoikin keskittymään minuun, eikä enää ottanut niin pahasti häiriötä. Tällaisia pitää nyt vaan tehdä paljon lisää ja ottaa tähän vähän sama idea kuin niissä Jonten häiriötreeneissä leirillä. Inton on keskityttävä minuun ja unohdettava muu, sitten ei tule ahdistumistakaan.

Lopuksi otin vielä ruudun paikanhakuja. Pyörii, pyörii, mutta päädyin palkkaamaan aina, kun päätyi oikeaan paikkaan, vaikka ei mennytkään suoraan. Jos palkkaan vain ne tosi hyvät, alkaa Into herkästi vähän lannistumaan, kun palkka tulee niin harvoin. Nyt pysyi tosi yritteliäänä ja kun sitten meni suorilta hyvälle paikalle, oli siihen hyvä lopettaa.

Koska oltiin tokoiluissa tehokkaita, ehdin poikkeamaan nopeasti kotona ennen agitreenejä. Agissa meitä oli vain kolme, eli aikaa oli ruhtinaallisesti. Into oli aikas ihq. Se tuntui tosi helpolta ja kevyeltä viedä. Ekalla radalla vähän sähellettiin. Itse törmäsin kerran keppeihin ja kerran unohdin radan. Into ampaisi kerran putkeen puomin sijaan, mutta aika helposti päästiin kuitenkin läpi. Kaksi muuta pätkää vedettiinkin sitten kerrasta nollana läpi (ja vielä ihan hyvin!). Yritin taas tehdä meille vaikeita ohjauksia (niistoja lähinnä...) ja viimeisellä pätkällä tein Intolle tosi vaikean kepeiltä työnnön, mutta tänään kaikki onnistui mainiosti. Oli tosi kivaa!