Lauantaina aamupäivästä hakuiltiin Ylöjärvellä. Alun säheltämisten jälkeen (neljä vähintään henkisesti blondia, kolme radiopuhelinta, kuusi piiloa ja muutenkin kauheasti toisiinsa sopimattomia lukuja ja asioita) kun päästiin vauhtiin, meni treenit varsin mainiosti.

Intolle ihan perustreeni. Kuusi maalimiestä ilman mitään kikkailuja. Toiselle (ensimmäinen vasemmalla) jouduin lähettämään kahdesti. Pisto oli aika jyrkkään mäkeen ja ensimmäisellä Into lähti ensimmäisen jyrkänteen jälkeen aluetta eteenpäin. Olisi todennäköisesti koukannut siitä maalimiehelle, mutta otin takaisin ja nyt teki tosi hyvän ja suoran piston. Maalimiehelle kun pääsi, oli Intolla aika paksu keppi mukana. Se oli mennyt tosi pelottavasti läpi valjaissa keskellä eturintaa olevasta renkaasta ja oli niin tiukasti, että maalimiehen oli pitänyt katkaista se, että sai pois. Taivaan kiitos, ei mennyt läpi koiran rinnasta!

Samaisella kakkosmaalimiehellä oli koiranulkoiluttajakin yhtä aikaa meidän kanssa. Meni siitä noin pari metriä maalimiehen takaa juuri kun Into tuli. Onneksi se koira oli kiinni, oli nimittäin sellainen valtava kaukaasianpaimenkoira tmv. Into ei varmaan koko koiraa edes huomannut, sitä nyt ei noin yleensäkään vieraat koirat (esim. lenkillä vastaantulevat) kiinnosta pennin vertaa, saati sitten jossain hakutreeneissä, kun ollaan sentään töissä!

Kaikki muut hienosti suorilla ja nopeilla pistoilla. Vauhtia oli enemmän kuin tarpeeksi, etenkin noihin jyrkkiin ylämäkiin Into lähti ihan älytöntä kiitoa. Hyvin oli nenä (ja järki) kuitenkin mukana ja maalimiehetkin nousivat varmasti. Pitkästä aikaa onnistunut hakutreeni, kivaa!