Minä nimittäin. En vaan ehdi, enkä osaa. Into kyllä menisi, kun joku vaan kertoisi ajoissa, että minne.

Juu, kisattiin pari rataa Tamskin kisoissa sunnuntaina. Kisat jouduttiin sattumien summana pitämään tallilla, mutta ihan kohtuullisesti talli tuohon urakkaan taipui. Ahdasta toki oli, mutta alusta pysyi kuivana räntäsateesta huolimatta.

Hyppyradan tuomaroitsi Kari Jalonen. Tiesin jo tutustuessa, että suoran putken jälkeiseen takaakiertoon tulee kiire ja enpä sitten ehtinyt. Lähellekään. Jälkikäteen ajateltuna olisi ehkä kannattanut yrittää ulkokautta, mutta eipä tullut silloin mieleen. Muuten rata oli ihan OK, aika rohkea leijeröinti kepeilläkin onnistui. Ja vauhtia oli ihan kivasti, kiellosta ja siihen kuluneesta ajasta huolimatta hävittiin kärjelle vain pari sekuntia. Ja kärjessä ei menty ihan hiljaa.

Hyppyrata

Agilityrata oli Anne Viitasen käsialaa. En oikein päässyt radan kanssa sinuiksi missään vaiheessa. Alun keinu ihan putken vierestä vähän ahdisti, samoin kepeiltä työntö pois päin. Päädyin ottamaan keinun ulkokautta ja päästin Inton liian aikaisin siitä pois, enkä saanut työnnettyä muurille kunnolla. Into kääntyi muurilta sitten väärään suuntaan ja hyppäsi sen takaisinkin. Kepeillä en malttanut antaa Inton aloittaa pujottelua rauhassa ennen leikkausta. Kepeiltä loppuun klaarattiin sitten ihan kohtuullisesti. Noita esteiltä työntöjä pitäisi kyllä treenata, ne on meille tosi vaikeita. Olin itse tällä radalla ihan tosi huono, pitäisi vaan ohjata kunnolla ja tehdä asiat loppuun asti, eikä ruveta hätäilemään ja panikoimaan.

Agilityrata

Anu oli Nipsun kanssa agiradalla ihan liekeissä ja tempaisivat sieltä nollan. Nyt on Nipsulla SM-ja karsintanollat kasassa, kova suoritus elokuussa kolmosiin nousseilta!!