Aika menee taas sellaista vauhtia, että mukana ei meinaa pysyä. Treenejä on taas kirjaamatta vaikka kuinka.

Keskiviikkona heti töiden jälkeen lähikentällä koirakieltomerkkejä uhmaten pienet tokotreenit. Rakentelin aluksi ruudun ja ohjatun valmiiksi. Aloitettiin luoksetulolla. Nyt Into teki ihan OK maahanmenon. Loppuosaa otin vielä erikseen. Ruutu oli hyvä. Ensin palkka merkistä, sitten ruudusta. Uusinta tyhjään ruutuun, myös siinä paikka hyvä. Seuraamista hieman, ihan OK. Sitten ohjattu. Merkki sama kuin ruudussa, vain eri puolelta ja kapulat siis jo vietyinä aiemmin. En viritellyt erityisemmin, lähetin merkille ja sitten hakemaan vasemman (ruudun suuntaan siis). Into lähti kiitämään kohti ruutua, mutta sitten oikein näki, kun se hidasti ja alkoi miettiä, että niin mitäs se eukko huutelikaan...? Se kaartoi takaisin päin ja katseli, että näkyykö kapuloita ja toi hienosti sen vasemman. Olin tosi tyytyväinen, Into ihan oikeasti kuunteli, että mitä sen piti tehdä. Lopuksi taidettiin vielä vähän temputella kaukoja, ihan hyvin nekin.

Sitten pikainen pyörähdys kotona ja agitreeneihin. Teemana rääkki ja vetäjänä Anu. Ratapiirrokset löytyvät täältä. Tehtiin siis viisi rataa, kaikki kisanomaisesti, eli hinkaamaan ei saanut jäädä. Vain nollat merkitsivät ja jos koko porukan 0% olisi 60 tai enemmän, olisi palkintona herkkuja.

Ekalta radalta väännettiin Inton kanssa nolla. Yksi pyörähdys sinne johonkin väliin tuli, mutta tuomari oli armollinen. Toinen rata olikin meiltä sitten kaikista huonoin. Tässä sain Inton puomin sijasta putkeen. Mikähän siinäkin on, että pitää muka "auttaa". Into osaa nuo erottelut tosi hyvin, jos vaan annan sille rauhan ja tilan tehdä sen. Mutta aina tällaisissa kisanomaisissa jutuissa alan muka auttamaan ja siitä ei seuraa kuin epäonnistuminen. Tämä rata levisi muurin jälkeen muutenkin ihan käsiin. Kolmannelta teimme taas nollan. Se ei ollut todellakaan kaunista ja kaikenlaista säätöä oli, mutta selvittiin. Neljäs rata oli meiltä Inton kanssa illan paras. Se oli ihan siisti nolla ilman ongelmia. Viideskin oli ihan OK, mutta ohjasin aan jälkeisen kuvion huonosti ja myöhässä ja siitä rima alas, muuten Intolta varsin siisti rata.

Inton kanssa päästiin siis juuri ja juuri siihen tavoiteprosenttiin (60), mutta joukkueena jäätiin sitten vähän alle ja herkut jäi tällä kertaa tienaamatta. Kiva ja tehokas treeni. Joutui tsemppaamaan, vaikkei ihan putkeen mennytkään. Treenatessa kun tulee usein heti luovutettua, jos joku kohta ei mene ihan suunnitellusti. Nyt oli vaan pakko jatkaa ja taistella loppuun asti.

Torstaina oli taas tokoilun vuoro. Pääsin kurasta ja pimeästä kuivaan ja valoisaan halliin, kiitos Pia! Aikaa oli melko vähän, mutta kun oltiin tehokkaita, saatiin ihan kivasti tehtyä. Into teki aluksi pienen seuraamispätkän ja tasamaanoudon metallilla ja siihen perään tunnarin. Palkka vasta tunnarista. Seuraaminen oli ihan OK, samoin nouto ja tunnarikin ihan jees. Palautusvauhti on hidas ja vähän pyöräytti suussa, mutta en jaksa välittää. Sitten ruutu, joka oli aika hankalasti punaisilla merkeillä punaisella matolla. Lisäksi matkalla paljon maton reunoja koholla ja luoksetulon isot oranssit merkit reunalla. Ajattelin, että kokeillaan ja jos ei onnistu, niin sitten helpotetaan. Into lähti merkiltä vähän epävarmasti ja vinoon kohti luoksetulon merkkejä, mutta selvästi haki sitä ruutua ja kun sai sen silmiinsä, niin sinnehän se upposi. Ei kauhean nopea suoritus, mutta ajatus oli mukana. Olin tosi tyytyväinen. Luoksetulossa maahanmeno valui taas pitkäksi, sitä en hyväksynyt, vaan uudestaan. Vähän parempi. Kaukoja otettiin läheltä. Inton asenne oli taas varsin mainio ja se teki ihan hyvät ja säpäkät vaihdot.

Lopuksi tehtiin Pian kanssa sitten yhtäaikaa. Inton kanssa otin seuraamista, idaria, jääviä muutenkin sekoitetussa järjestyksessä ja ruudun paikanhakuja. Etenkin ruudun sivusta oikealle paikalle meno on Intolle kyllä haastavaa, näitä pitäisi tehdä paljon lisää.

Nopeat, mutta tehokkaat treenit, kiitokset Pialle!!