Pian kanssa tokoiltiin pikaisesti torstai-iltana. Kuudelta aloitettiin, seiskalta lopetettiin ja pimeä ehti tulla jo ennen seiskaa. Kohta ei arki-iltaisin pääse treenaamaan enää ollenkaan :(.

Aloitettiin paikallaoloilla, jotka Into teki hyvin.

Yksittäin otin ensin ruudun, jossa palkka valmiina. Se ihan OK. Sitten ensin suora luoksetulo ja sitten stopeilla. Seisominen vähän valui (näin on aina, jos otan ensin suoran, Into lähtee vähän turhan kovaa), maahanmeno melko hyvä ja vauhti mainio.

Ohjattu kisanomaisesti, vasen. Taisi olla ihan hyvä, ainakaan itselleni ei jäänyt mieleen mitään ongelmaa. Siitä ei kuitenkaan palkkaa, vaan suoraan tunnariin. Vähän tökkäisi väärää, mutta ei kuitenkaan selkeästi nostanut ja toi oikean. Mutta selvästi oli Intolle vaikeampaa, kun tuli pari palkatonta liikettä. Kierroksia heti liikaa. Näitä pitää tehdä lisää.

Toisella kiekalla otin Inton kanssa seuraamista, joka tuntui ihan kohtuulliselta. Kaukoja otin ihan läheltä, tekniikkaa painottaen ja paljon palkaten. Lisäksi vielä jääviä uuden idarinomaisesti sekaisin. Tässä on meillä kyllä aikamoinen työmaa, että saadaan varmasti toimimaan. Into arpoo näitä ihan miten sattuu. No, saatiin ihan oikeitakin vaihtoehtoja tulemaan.

Mukavat treenit ja Into oli taas aikas ihana .