Talvi on totisesti tullut! Maanantaina pääsimme onneksi Inton kanssa pakkasta pakoo Pian hallivuorolle Nokialle. Ihan hyvin taas ehdittiin rapiassa puolessa tunnissa treenaamaan molemmat koirat.

Into aloitti seuraamisella, jossa yritin nyt olla ihan ehdoton ja tarkka sen paikan suhteen. Vaikeaahan se on, niin minulle kuin Intollekin, mutta jatketaan harjoituksia. Sitten ruutu ihan vaan helposti, palkka siis ruudussa näkyvissä.

Tunnariin olin saanut idean Aronin blogin kautta Kit'n treenistä. Tosin tavoite ehkä vähän eri. No, joka tapauksessa meillä tunnarissa on ollut ideana rajojen rikkominen ja nyt tehtiin tunnari sitten hyppynoutona. Pia vei väärät, itse vein oikean. Into teki tosi hienosti, hyppy, etsiminen ja nopea palautus. Luulen, että tämä voi auttaa tuohon palautusvauhtiinkin, hyppynoudosta Into kun tykkää kuin hullu puurosta. Tätä varmasti tehdään toistekin. Lisäksi tehtiin toinen tunnari niin, että lähdin taas heti liikkumaan pois päin. Tämäkin varsin oivallinen suoritus Intolta. Ehkä me tästä vielä tunnari tehdään.

Ohjattu ihan normisti, sai hakea oikean. Palkka vauhdista. Myös ihan tavallinen hyppynouto tehtiin perusasentoon asti, se oli oikein hyvä. Sitten lopuksi höntsäiltiin vielä yhtä aikaa. Into hinkutti seuraamista ja sitten tehtiin kaukoja. Kaukoissa palkka vaihtelevasti eri vaihdoista ja eri vaihtomäärien jälkeen. Into teki oikein hyvin, vaikka selän takana tehtiinkin agilitya ja kuului siis kaikenlaisia äkkinäisiäkin ääniä.

Olipa mukava päästä halliin treenaamaan, kiitokset taas Pialle ja Tuplalle treeniseurasta.