Lauantaina hakuiltiin nopeasti ja pienesti Anun ja Pian kanssa Sääksjärvellä.

Koska Luulle ja Tuplalle otettiin tallaamattomalle alueelle, päätin ottaa Intollekin, ettei meidän takia olisi tarvinnut aluetta tallata. Toki Luun ja Tuplan treenien jäljiltä alueella oli jo jälkiä aika hyvin.

Etukulmat otin niin, että maalimies meni alueelle ihan sieltä etukulmasta ja eteni sitten takarajaa pitkin jonkin matkaa. Lähetin Inton suoraan siitä jäljen päältä. Oikealle tosi hieno pisto, samoin vasemmalle. Vasemmalla tosin tuli ohi piilosta ja ehdin jo ajatella, että tulipa hieno tyhjä ja päätin, että en uusi pistoa. Kehuin jo Intoa ja kaivelin taskusta nakkia, kun Into n. 10 metriä ennen keskilinjaa vetikin yht'äkkiä liinat kiinni ja ampaisi maalimiehelle. Mainio Into.

Kakkoset otin sitten niin, että Into sai nähdä, kun maalimiehet lähtivät takarajaa pitkin kohti piiloa. Nämä onnistuivat molemmat tosi hienosti. Tässä en lähettänyt minkään jäljen päältä vaan "tyhjälle" alueelle. Into eteni tosi hienosti ja kääntyi hyvin aluetta eteenpäin molemmilla.

Vaihteeksi siis tosi onnistunut hakutreeni, helppo toki, mutta silti.

Hakuilujen jälkeen lähdettiin Anun ja koirien kanssa metsälenkille. Alkumatka oli silkkaa u-käännöstä, kun aina osuttiin toisen hakuporukan alueen laitamille ja oli sitten pakko kääntyä takaisin. Hetken hortoilun ja umpimetsärämpimisenkin jälkeen päädyimme lupaavan oloiselle polulle ja sitä seuraten päädyimme sitten lopulta Ammejärjvelle. Pari tuntia saatiin kulumaan ja loppumatkasta alkoi nuorisoketjunkin sinkoiluinto jo vähän laantua. Kiva lenkki, sää oli mainio ja sekä itselle että koirille mukavaa vaihtelua päästä välillä uusiin maisemiin.