Tiistaina päästiin Inton kanssa kuokkimaan toisen valmennusryhmän treeneihin. Kiva juttu, sillä tänään on itselläni vetovuoro ja agility olisi muuten jäänyt tältä viikolta kokonaan väliin.

Treenin teemana oli vauhti ja kyllähän siellä sitten saatiinkin juosta, niin koira kuin ohjaaja-parkakin.

Aloitettiin "verryttelyllä", eli mentiin suoraa, jossa oli neljä (vai viisi?) hyppyä aika pienin välein, putki päässä ja sama takaisin. Tässä vertailtiin vähän aikoja, eli onko nopeampi kun menee vastaanottamaan vai kun juoksee koiran kanssa. Inton kanssa ei tainnut olla kovin suurta eroa ja kaikkein nopein versio taisi olla se, kun menin sinne kaikkien hyppyjen taakse ottamaan vastaan. Tosin Into suoritti tuon pätkän ihan kätevästi niinkin, että itse en liikkunut mihinkään, lähetin vain menemään :)

Itse rata oli teeman mukaisesti varsin suoraviivainen ja helppo. Eniten harmaita hiuksia aiheutti lievästi huojunut puomi, jota Into vähän arasteli. Juosta siinä sai ja ohjaaja alkoi loppusuoralla kyllä olla jo aika hapoilla. Kivaa oli ja koiratkin varmasti nauttivat, kun saivat ikuisen vääntämisen sijaan luukuttaa oikein kunnolla.