Sunnuntai oli Intolle välipäivä, itse talkoilin pitkän päivän Tamskin agikisoissa. Kuten muuten myös Saara ja Saimakin, jotka sain houkuteltua mukaan. Mutta Into veti siis lonkkaa koko päivän (ja melkein illankin, kun itse olin ihan finaalissa talkoilujen jälkeen). Tänään se olikin sitten intoa piukassa ja valmiina toimintaan kuin partiopoika, kun pääsimme illalla Pian ja Tuplan seuraksi pikatreeneihin hallille.

Inton kanssa otettiin sitä liikettä numero neljä/uutta idari/zetaa/votevö. Ekalle sivulle seisomin, tokalle istuminen ja siitä palkka. Ei ollut ongelmaa (yllättäen) istua tänään. Ihan jees siis.

Sitten niitä kaukoja. Nyt tein niin, että otin aina kisamaisen alun ja jätön ja Pia seisoi vähän kuin liikkuri Inton takana kahisemassa  ja sitten myös palkkaamassa (namipalkka kiposta, kippo Pialla kädessä, ei maassa). Ensimmäinen vapautus tuli ilman yhtään vaihtoa, toinen seisomaan nousun jälkeen, kolmas istu-maahan -yhdistelmän jälkeen ja viimeinen taas pelkästä odotuksesta. Intolle on joskus pienenä opetettu takapalkka. Ekalla vapautuksella se meinasi tulla minun luokseni, mutta sitten kääntyi aina hienosti taakse palkalle. Tämä tuntui ihan toimivalta, eli näitä jatketaan. Häiröitä lisätään ja muunnellaan tilanteen mukaan.

Viimeikseksi tunnari. Periaatteessa kisamaisesti, mutta itse lähdin hiljalleen liikkumaan taaksepäin lähetettyäni Inton noutoon. Into teki tosi hyvän tunnarin, ei meinannutkaan koskea vääriin ja otti oman nopeasti ja varmasti, kun osui kohdalle.

Lopuksi tehtiin Pian kanssa sitten vielä yhtä aikaa. Tässä into teki kaukojen tekniikka läheltä ja runsaalla palkalla, seuraamista, luoksetulon viimeistä pätkää ja merkkiä.

Oli kivat treenit ja Into oli tosi hieno! Kiitos taas Pialle, että pääsin halliin treenaamaan, ulkona onkin sen verran eksoottiset olosuhteet jäätävine tihkuineen ja pääkallokeleineen, että siellä ei paljon mitää pystyisi/uskaltaisi tehdäkään.