Eilen valkkuryhmäiltiin Inton kanssa. Teemana oli rata ja tehtiin kolme kivaa ja virtaavaa pätkää. Jokaista rataa sai kokeilla kolme kertaa ja tarkoitus oli mennä kisanomaisesti.

Eka yritys loppui meiltä lyhyeen. Into oli vähän korvaton ja kuriton ja tuli läpi ohjauksista. Siirryimme sivummalle miettimään syntyjä syviä. Toisella yrityksellä päästiin rata loppuun, tässä kämmäilin itse menemällä aan väärältä puolelta ja sen vuoksi jouduin improvisoimaan aan jälkeisten hyppyjen ohjauksen. Mutta selvittiin. Kolmas kierros olikin jo sitten ihan hyvä, pysyin melkein suunnitelmassa ja Intokin oli mukana.

Toisen radan alussa oli kaksi hyppyä ja siitä putkeen. Paitsi että Into meni siellä putken takana sivussa olleeseen pussiin. Pussiin, joka oli kasassa ja vasten toista pussia. Taivaan kiitos, pussit olivat ne kangasosat vastakkain, ettei siellä edessä ollut puuseinä. Jonkinlainen jysäys sieltä kuitenkin kuului ja itse jo ehdin ajatella, että nyt se kuoli (ei mennyt nimittäin ihan hitaasti...). Onneksi Into kömpi pussista sitten ihan hyvävoimaisena takaisin, mutta itse säikähdin kyllä niin, että jalat melkein meni alta. Nuo pitäisi aina huomata. Olen Inton myötä oppinut tarkkailemaan radan reunoja ja siirtelemään esteitä turvallisempiin kohtiin, mutta jotenkin en nyt vaan tätä tajunnut. Huh, olipa pelottava kokemus.

En oikein edes muista, että miten ne loput yritykset sitten menivät. Vähän Into yritti luistella kontakteilta ja lopussa oikoa kepeille menoissa, mutta onneksi se oli sentään hengissä.

Agitreeneistä pyyhälsin sitten hakemaan Saara tenniksestä ja koska olin tenniskeskuksella melkein kymmenen minuuttia etuajassa, tempaistiin Inton kanssa sitten vielä pikaiset tokotukset. Ruutu ihan OK, ohjattu (heitin kapulat) ihan hyvin (sai hakea molemmat, vauhtipalkka), yksi suora luoksetulo ja Into tuli viitta liehuen (takki oli päällä koko ajan, kun lämpötila oli -18) ja sitten niitä kaukojen alkuja ja paria vaihtoa taas niin, että sai singahtaa minulla olevalle palkalle. Into oli näissä tosi säpäkkä ja vähän jo melkein tarjoili vaihtoja, hyvähyvä!