Perjantai-iltana oli taas valmennusringin tokovuoro. Kotona sohva tuntui niin kutsuvalta ja hetken jo harkitsinkin, että jäisinkö siihen televisiota tuijottamaan. No, onneksi en jäänyt, ihan kivat treenit saatiin sitten kuitenkin aikaiseksi.

Aloitettiin paikallaoloilla tavoitteellisesti treenaavien kanssa. Istumiseen jätin Inton tosi huonosti, en huomannut ollenkaan, että sen toinen etujalka harotti miten sattuu. Vaan siinä se nökötti kiltisti koko pariminuuttisen, vaikka asento oli varmasti epämukava. Makuussa Into ei ollut kontaktissa, kun tuli meidän vuoro mennä maahan. Jouduin antamaan toisen käskyn. Tiesin heti, että ylösnousukin on sitten vaikea ja niinhän se olikin. Nousi kyllä ekalla käskyllä, mutta tosi tahmeasti. Itse makuu varma ja rauhallinen.

Yksittäin otimme ohjattua, jossa ensin oikean haku, ei ongelmia. Ajattelin sitten, että hakekoon vasemmankin, mutta se olikin sitten vaikeaa. Into meni jostain syystä keskelle ja kun yritin korjata siitä vasemmalle, niin lähti vaan takaisin merkille. Sehän nyt ei käy, joten tästä väännettiin sitten vähän aikaa. Kävin lopulta ihan näyttämässä sen kapulan ja jäin itse lähemmäksi lähettämään ja sitten onnistui. Otin sitten vielä uudestaan niin, että kävin heittämässä kapulat paikoilleen, nyt ongelmitta molemmat puolet.

Sitten niitä kaukoja taas takapalkalla. Vähän pelkään, että tämä ei kyllä toimi. Se takapalkka jumittaa Intoa, vaikka ei olekaan valmiina, eikä maassa. Tehtiin kuitenkin jokunen toisto, välillä palkka heti, välillä yhden vaihdon jälkeen.

Olin ensin ajatellut, että en ota tunnaria ollenkaan. Torstainen oli sen verran katastrofi, että pitäisi vähän miettiä jatkosuunnitelmaa. No, toisaalta torstai oli myös sen verran katastrofi, että paljon huonommin ei voisi mennä. Ei kun tulta päin. Kisanomainen tunnari siis tehtiin. Ja mitä tekee Into? Se teki ihan täydellisen tunnarin. Varma etsiminen, ei meinannutkaan koskea vääriin. Oman otti heti, kun osui kohdalle. Hmmm...

Lisäksi tein pieniä pätkiä seuraamista ja kaukojen tekniikkaa ihan läheltä. Inton illan kruunasi ihanat juoksuleikit Ilo-pennun kanssa. Ilo ystävällisesti jahtasi Intoa ja Intohan ei tiedä mitään parempaa, kuin olla jahdattuna.