Into näyttäisi selvinneen tuosta keskiviikon tällistä säikähdyksellä. Minkäänlaista jäykkyyttä, aristusta tai muuta ei ole havaittu tiukassakaan vääntelyssä. Hyvä niin!

Torstai oli varsin touhukas päivä. Töistä menin suoraan parturiin, sitten kiireellä kotiin ja koirien kanssa metsälenkille (osin jo ihan valoisaan aikaan, kevät tulee!), sen jälkeen jumpalle ja sieltä suoraan Nokialle Pian kanssa tokoilemaan.

Into oli varsin pätevä pieni tokoeläin. Aloitimme ohjatulla, jossa teimme vain merkkiä. Olen nyt yrittänyt vaihtaa merkkiä kiertämiseksi ja käskykin on vaihdettu kierrä -käskyksi. Sitkeästi Into silti aina ensimmäisellä kerralla tarjoaa pysähtymistä merkille. Tahmeahan tuo ohjatun merkki edelleenkin on, mutta jatketaan hiomista.

Tunnari kisanomaisesti. Bongasi taas oman tosi nopeasti, nosti, pudotti ja tarkasti vielä muut ennen kuin toi. Äh, miksi se ei voi lähteä tuomaan sitä omaa heti kun löytää? No, treeniä, treeniä.

Kaukoja taas niin, että palkkasin itselläni olevaan leluun. Pia liikuskeli ja kahisi siellä takana. Asenne alkaa olla kohdillaan, ajatus ehkä vähän liikaakin jo eteen, mutta tällä hetkellä on tärkeintä saada näihin vapautuneisuus, vaikka sitten vähän tekniikankin hinnalla.

Lisäksi tehtiin vähän seuraamista, siinä jouduin pitkästä aikaa huomauttamaan edistämisestä. Ehkä ihan hyväkin, ettei pääse totuus Intolta unohtumaan. Sitten jääviä. Into teki tosi hyviä istumisia, myös silloin kun piti seistä. No, tämä oli ehkä odotettuakin, kun tein monta istumista peräkkäin ennen seisomista. Seisominen onnistui kyllä sitten ihan hyvin. Luoksetulon loppuosaa otin myös muutaman kerran ja yhden stopin kiertämisen kautta, oli aika hyvä.

Lopuksi vielä tunnari uudestaan. Muuten kisanomaisesti, mutta lähdin itse liikkumaan taaksepäin Inton ollessa kapuloilla. Into teki tosi hyvän tunnarin ja palautusvauhtikin oli varsin mainio.

Kivat ja onnistuneet treenit! Kiitokset Pialle ja Tuplalle seurasta!