Nimittäin tästä blogin pidosta. Ei vaan tahdo pystyä kykenemään. Töissä on koko ajan ihan kamala kiire ja illat taas on täynnä treenejä ja menoja sinne ja tänne.

Treenattu siis on sitten viime näkemänkin. Viime viikon agitreenit menivät molemmat muistaakseni melko kohtuullisesti. Tiistaina Mouhijärvellä saatiin aika kivoja pätkiä ja keskiviikkona valmennusryhmän Samun vetämissä treeneissäkin selvittiin joten kuten. Ei isoja katastrofeja siis sillä rintamalla. Agia täytyisi kyllä päästä nyt treenaamaan vähän enemmän, pieniä juttuja pitäisi ehtiä hiomaan (mm. kontakteja) ihan erikseen. Toisaalta sitä ratatreeniäkin kaivattaisiin ja tervehdinkin ilolla Samun treenien rataa. Pitkästä aikaa tehtiin ihan pitkää pätkää. Se kun on Inton kanssa aina vähän haastavaa, eli tuli tarpeeseen.

Tokossa viime viikko oli vähän rauhallisempi, kun en ehtinyt Piankaan kanssa Meirän Hallin vuoroille ollenkaan (maanantaina olin illankin töissä ja torstaina olin ihastelemassa Saaran vanhojen tansseja). Keskiviikkona pääsin Anun ja Maijun kanssa treenailemaan, mutta siitä ei tullut kyllä yhtään mitään. Tunnari tehtiin aluksi ja se oli muistaakseni ihan OK, sitten yritin vähän tehdä jonkinlaista temppurataa, mutta Into ei pystynyt taas kuuntelemaan ja tekemään yhtään mitään. Alkoi vaan aina tulla minun luokseni kun ei muka ymmärrä ja sitten passivoitui, jota en taas kestä ollenkaan. Lopetettiin treenit sitten siihen, en vaan jaksanut vääntää.

Perjantaina oli tosi kylmä, mutta lähdin silti valmennusryhmän treeneihin. Itseasiassa Tallilla oli ihan siedettävä lämpötila ja pystyimme ihan hyvin tekemään. Nyt saatiin taistelu aikaiseksi idarista. Into ei vaan osannut seistä enää ollenkaa, istui vaan ihan väkisin. Tätä jouduin hinkuttaman ihan tositosi kauan, jotta saatiin istuminen ja seisominen onnistumaan peräkkäin. Voi se olla välillä vaikeaa. Lisäksi Into teki ainakin ohjatun, jossa oikeaa hakiessa kiilasi keskikapulalle, sain kuitenkin korjattua. Uusinnalla taisi onnistua. Lisäksi tehtiin kaukoja, seuraamista ja ruutua ihan läheltä.

Viikonloppukin kului hyvin tokomaisissa merkeissä, kun olin kouluttamassa molempina päivinä. Intokin pääsi vähän treenailemaa ja olemaan opetusvälineenä. En muista enää tarkkaan, että mitä tein, mutta lauantaina toi ekassa tunnarissa väärän. Meni aivan väärällä asenteella ja nappasi vaan jonkun. Uusinalla OK. Lisäksi otettiin ohjatun merkkiä, kaukoja, seuraamista nyt ainakin. Ei varmaan mitään isoja epäonnistumisia kun en muista...

Sunnuntainakin treeniaikaa jäi sen verran, että ehdin tekemään Intonkin kanssa pienesti. Otettiin ruutua, jossa palkka valmiina ja sitten loppuosa erikseen. Ohjatussa yritti taas  oikean sijaan keskimmäiselle (onko tästä tulossa ongelma vai johtuiko seinän läheisyydestä?), jonka sain korjattua, uusinnalla OK. Vasen ihan hyvin. Seuraamistakin otettiin ja idarikin ilman käskytyksiä, järjestys taisi olla maa-sei-is.

Maanantaina pääsin taas Pian vuorolle kuokkimaan. Pian passatessa illan treenit saatiin seuraksi Anu, Luu ja Tuittu. Aluksi päästiin tekemään paikallaolot Pian kurssilaisten kanssa, nämä molemmat Into teki hyvin. Yksittäin otettiin ruutu, jossa ekalla kerralla palkka valmiina. Sitten tyhjään ja yritti taas varastaa maahan. Otin useamman kerran (paikkakin alkoi taas jäädä vähän eteen) ja lopuksi sitten kerran vielä palkalle. Idari ihan käskytyksellä. Olisiko ollut maahan, seiso, istu. Anu naksutti asennot, jotka kerrasta oikein. Seuraaminenkin tässä melko korrektia. Tunnarissa vähän turhaan tarkasteli, mutta toi kuitenkin oman. Ihan OK. Kaukoissa otettiin kisanomaisia alkuja, palkkailin vähän eri kohdista ja Anu kahisi takana. Aika kivasti pystyi tekemään. Erikseen otin vielä tekniikkaa ihan läheltä. Seuraaminenkin tuntui tosi hyvältä. Into piti paikkansa hienosti juoksussakin.

Onneksi on päästy lämpimään treenaamaan, ulkona on ollut nyt niin järkyttävän kylmää, että siellä ei kyllä pysty tekemään yhtään mitään. Iso kiitos Pialle, että ollaan päästy jatkuvasti "kuokkimaan" !