Onpa ollut kylmää! Lenkitkin ovat vähän kutistuneet, kun itse meinaa jäätyä hengiltä. Etenkin varpaat, sormet ja kasvot on vaikea saada pysymään lämpiminä. No, onneksi helpotusta lienee luvassa mikäli sääennusteisiin on uskominen. Ja tämän aamuinen -15 tuntui jo lähes helteeltä. Kaikki on niin suhteellista.

Keskiviikkona oltiin agiliitelemässä SDP:llä valkkuryhmän treeneissä. Sielläkin oli muuten nyt tosi kylmä. Viime viikolla samassa ulkolämpötilassa oli paljon lämpimämpää. Tommi veti treenit ja teemana oli vauhti. Tehtiin lyhyitä pätkiä. Parilla ensimmäisellä oli tarkoitus olla maalissa ennen koiraa. Ekalla onnistui, toisella ei mitään jakoa, kun oli pakko vähän varmistaa suoraan putkea edeltävää hyppyä.

Pari seuraavaa pätkää olivat vähän pidempiä ja näissä pyrittiin parantamaan aikaa. Siinä ajan parannuksessa onnistuuttiinkin. Eka meni muutenkin aika kivuttomasti, toista jouduttiin vähän hinkuttamaan, kun ohjaajalla oli pieniä ehtimisvaikeuksia. Saatiin kuitenkin onnistumaan, kun sain itselleni vähän raivoa päälle ja liikettä jalkoihin.

Torstaina olin taas Pian kaverina hallilla tokoilemassa. Into aloitti ruudulla, jossa on nyt tullut uusi ongelma (tuli esiin Haminassa), eli Into menee ruudussa omin luvin maahan. Nyt siis ruutua ilman sitä palkkaa ruudussa. Eka ihan OK, odotin hetken ennen palkkausta ja ehti putoamaan siinäkin sitten maahan (kisatilanteessa olisi ollut kyllä OK, koska olisin käskyttänyt jo ajat sitten). Uusinnalla teki sen, minkä tekee aina, eli jäi liian eteen. Nyt en odottanut, että korjaa vaan kävin ihan konkreettisesti siirtämässä oikealle paikalle. Tästä ei luonnollisestikaan palkkaa. Seuraavalla pystyikin sitten menemään taas ihan kunnolla ruutuun, mutta taas meni maahan, kun odotutin jokusen sekunnin seiso-käskyn jälkeen. Uusinnalla jäi yllättäen taas liian eteen ja taas kävin viemässä oikealle paikalle. Sitten seuraavalla meni ruutuun asti ja pysyi seisomassa (niiasi, mutta sitten taisi muisti palata) ja pääsin palkkaamaan. Loppuun yksi vielä (salaa viedylle) valmiille palkalle.

Tunnari oli oikein hyvä. Hyvä etsiminen oma otettiin ilman turhia varmisteluja.

Idarikin onnistui tänään. Tein ensin maa-sei-is ja teki varsin hyvät asennot. Sitten toinen is-sei ja siitä seisomisesta palkka. Tämäkin onnistui hienosti.

Lisäksi vielä luoksetulon loppupätkää, seuraamista (joka tuntui taas aika kivalta) ja kaukoja eri variaatioilla. Heti oli vähän vaikeaa, kun Pia teki Tuplan kanssa seuraamista takana, pelkkä ihminen kahisemassa takana alkaa olla jo ihan OK, mutta koira on paha. Jonkin verran otettiin tekniikkatreeniäkin ihan läheltä. Tämä nostatus-homma on hajottanut tekniikkaa jonkin verran, mutta edelleenkän en uskalla kauheasti vielä nillittää. Tehdään niitä nyt erikseen ja toivotaan, että saadaan homma jossain kohden kohtaamaan.

Oli kivat tokoilut, olin varsin tyytyväinen Intoon!