Meidän osaltamme viimeinen maajoukkueen karsintakisa oli lauantaina Kirkkonummella. Oulussa olisi vielä yksi ensi viikonloppuna, mutta se jätetään väliin. Into starttasi vasta iltapäiväryhmässä, mutta matkaseuramme Veli Viljo ja Anne jo aamupäivästä, joten oltiin kisapaikalla sitten koko päivä. Se oli oikeastaan aika kivaa, ehti vähän  katselemaankin muiden suorituksia. Kiitokset vielä Annelle ja koirille matkaseurasta!

Viime viikon tokoilut jäivät tosi vähiin osin työkiireiden, osin tosi huonojen sääolosuhteiden takia. Mutta se mitä tehtiin sujui kyllä varsin mallikkaasti ja kun edellisellä viikolla taas treenattiin tosi paljon ja hyvin, olin varsin luottavainen.

Liikejärjestys oli lähes normaali, paikallaoloilla aloitettiin ja sitten yksittäisliikket niin, että vain idari ja luoksetulo olivat vaihtaneet paikkaa keskenään. Paikallaolot menivät ihan OK, istumisessa oli jotain jalkaa liikuttanut ja siitä ysi, makuu hyvin; 10.

Yksittäin aloitettiin siis seuraamisella. Itsestä alku tuntui tosi huonolta ja Into oli jotenkin keskittymättömän oloinen. Mutta kuulemma näytti ihan OK:lta, luotan siihen. Pisteitä 8,5. Luoksetulo oli perus-Intoa, vauhti hyvät, stopit vähän venyi. Pisteitä 8.

Idarissa järjestys oli istu-seiso-maahan. Ei voinut taaskaan istua. Grrr. Pisteitä 6,5. Tää ottaa kyllä joka kerta niiiiin päähän.

Ruutu oli ihan OK, siitä saatiin ysi.

Ohjatussa Into teki todella omituisen ja odottamattoman virheen. Yritti ryysiä merkin sijaan suoraan kapuloille. Sain pysähtymään ja lisäkäskyllä merkille. Kuumui tästä sen verran, että tarrasi taas aika huolella kapulaan, pisteitä vain 6.

Hyppynouto oli tosi hyvä ja nopea ja täsmällinen. Irrotus tässäkin vähän sellainen tahmeahko... Pisteitä 8,5.

Tunnarissa sääti kapuloilla tosi kauan, mutta ei koskenut vääriin. Toi oman ja luovutuksessa taas vähän väännettiin; 7,5.

Kaukot tehtiin niin, että koira jäi yleisön eteen. Tätä vähän pelkäsin, enkä turhaan. Ekat vaihdot Into teki ihan OK, mutta sitten kun olisi pitänyt mennä seisomasta istumaan, ei voinut, kun sinne taaksepäin ei vaan voi mennä, joten se vaihto jäi sitten kokonaan tekemättä. Liikkuikin vähän, joten pisteitä vain 5.

Yhteensä rupiset 246 pistettä ja kakkostulos. Plääh.

Nyt on karsinnat sitten karsittu. Aika rankka turnee. Tokoa on saanut vääntää ihan urakalla useamman kuukauden. Masentavaa on se, että tulokset sen kun huononee. Jotain siis teen vääriin, kun vaan tietäisi, että mitä. Erityisesti ahdistaa nuo kaukot, mahdetaanko niitä saada ikinä kuntoon...

No, nyt unohdetaan toko toviksi ja pidetään varmaan ainakin parin viikon tokotauko, tulee ihan tarpeeseen ainakin minulle. Into saa vaan sopeutua tilanteeseen ja keskittyä agiin ja lenkkeilyyn vähän aikaa. Eiköhän se sen kestä kuin mies :)