Keskiviikkona oli Tamskin iltakisat koti-tallilla, ohjelmassa oli agi- ja hyppyradat ja vain makseille. Tuomarina hääräili Esa Muotka.

'Työpäivä oli taas aikamoista härdelliä ja oma fiilis ja keskittyminen ei todellakaan ihan parasta mahdollista kisoihin lähtiessä. Onnistuin kuitenkin olemaan ajoissa paikalla ja liikuttamaan Intonkin hyvin ennen ekaa rataa. Me lähdimme heti toisena molemmille radoille, eli valmiina piti olla heti.

Ekan radan tutustuminen olikin alkanut jo reilusti ilmoitettua aiemmin. Itse tulin halliin noin kymmentä minuuttia ennen oletettua rataantutustumista ja siellähän oli porukkaa jo pyörimässä radalla. Kävi ilmi, että kilpailijoille oli annettu mahdollisuus tutustua rataan heti kun se oli valmis ja tutustumisaikaa oli siihen viisi yli kuuteen saakka. Sujahdin siis mukaan pyörimään ja ehdin tutustua rataan varsin huolella.

Agirata ei tuntunut mitenkään pahalta, eikä se sitä ollutkaan, sillä Inton kanssa onnistuttiin tekemään nolla. Kävi vielä niinkin, että aikamme oli sadasosalleen sama kuin Puubilla ja Tommilla, joten voitto sitten jaettiin. Eipä ole tuollaistakaan ennen omalle kohdalle sattunut ja nyt taas.

Hyppyrata tuntui vielä tutustuessakin jotenkin viheliäisemmältä. Siinä oli muutama sellainen aika tiukka käännös, joita vähän jännitin. Vaan turhaan. Into jatkoi kilttiä menoaan ja väänsimme tältäkin radalta nollan. Nyt sijoitus oli toinen omille sekuntiluvuilleen kiitäneiden Tarun ja Samun jälkeen.

Varsin onnistunut kisapäivä siis! Kyllä se vaan niin on, että jotain tässä agilityssa on loksahtanut kohdilleen ja Inton kanssa on tosi kiva mennä. Toivottavasti näin jatkossakin!