Viikonloppuna tokoiltiin taas ahkerasti, kun vaan muistaisi, että mitä ja missä...

Perjantai-iltana oli valmennusrenkaan treenit Tallilla. Into teki seuraamista, jossa juoksentelin taas pitkät pätkät, mutta ei pompun pomppua. Ohjattu meni muistaakseni ihan hyvin, samoin tunnari. Idarissa järjestys taisi olla maa-istu-seiso, istumisen jäi ensimmäisellä yrittämällä seisomaan. Uusinnalla sitten onnistui. Lisäksi vähän kaukojen aloituksia ja yksittäisiä vaihtoja. Ei ongelmia niissäkään.

Lauantaina olimme mukana Taskisen Satun tokopäivässä. Inton ongelmaliikkeet olivat kaukot ja tunnari. Kerroin ja näytin Satulle, että miten olemme nyt tätä kaukojen jumia aukoneet ja Satu oli sitä mieltä, että kannattaa jatkaa tähän samaan tyyliin. Eli vaihtelevaa palkkausta, mielentilan lukua ja palkkausta silloin kun on hyvä ja muutenkin vähän vireen nostoa koko liikkeeseen. Teimme myös muutaman setin kaukoja Satun häiriköidessä ja toisen niin, että odottavat koirat olivat takana. Nämä Into klaarasi vallan mainiosti. Jatkamme siis valitsemallamme tiellä. Koska aikaa oli, otin sitten myös pienen pätkän seuraamista, jossa yritettiin saada sitä pomppimista esiin. Ei yllättäen pomppinut. Tähän Satu sanoi, että minun pitää kokeessakin päättää, että jos pomppii niin huomautan. Sitten ei kuulemma ainakaan pompi.

Toisella kiekalla otettiin sitten sitä tunnaria. Se olikin sitten taas vaihteeksi ihan sekaisin. Into toi väärän kertaalleen ja oli muutenkin ihan tositosi epävarma. Satukin oli sitä mieltä, että ihan kuin se ei haistaisi. Siltähän sen touhu omaankin silmään toisinaan näyttää. Sitten taas  useimmiten se tekee ihan hyviä tunnareita. Tässä Satu kiinnitti huomiota siihen, että heti kun aloin viritellä tunnaria, oli Into vähän paineistuneen oloinen. Se pitää saada siis rentoutumaan ja nenänkäytöstä ja etsimisestä pitää tehdä sille kiva juttu. Tunnarin lisäksi voisi tehdä muitakin haistelujuttuja ja saada siitä näin kiva asia Inton päässä. Tehtiin myös sellainen harjoitus, jossa maahan laitettiin ensin pieniä nameja ja Into sai etsiä ja syödä ne. Sitten samaan paikkaan laitettiin tunnarikapulat ja lähetin Inton ihan "epävirallisesti" etsimään. Nyt löytyi omakin. Tämän tyyppisiä harjoituksia vois kyllä tehdä enemmänkin.

Oli kiva päivä ja paljon tuli muidenkin treeneistä ideoita, joita varmasti kokeilen. Kiitokset Satulle ja kiitokset Tiinalle päivän järjestämisestä!

Sunnuntaina otin pikaisen tokosetin jäähallin parkkiksella. Ensin luoksetulo stopeilla. Stopit ihan OK, kehuin niistä, mutta muuten kokeenomaisesti. Ihan OK. Sitten tunnari niin, että ensin niitä nameja ja sitten kapulat. Nameihin Into ei nyt oikein malttanut keskittyä, lähti vain etsimään laajemmalta alueelta. Tunnari itsessään ihan hyvin. Ohjatussa molemmat puolet, ei ongelmia. Lisäksi joitain eteentuloja vinoista heitoista. Ruudussa palkka oli valmiina, mutta taas sen verran lumessa, että ei näkynyt. Into meni hyvin ruutuun ja bongasi palkan vasta kun kerron sille, että siellä se on. Idariakin muuten tehtiin, mutta järjestystä en kyllä enää muista... Asennot kuitenkin oikein. Onnistuneet pikatreenit mahtavassa auringonpaisteessa, ihanaa kun tulee kevät!