Tokotauko siis. Se loppui tänään ja sorvin ääreen palattiin valmennusryhmän treeneissä. Paluu oli pehmeä, narupallo lensi ja Froliceja kylvettiin. Kivaa oli.

Aloitettiin paikallaoloilla. Ensin istuminen, ei ongelmia. Paikallamakuu myös hyvin. Hyvin maahan, rauhallinen makuu ja terävästi ylös.

Yksittäin otettiin seuraamista, jonkin verran kuulemma niiali ja hitaassa kulki matalana. Käveli kuitenkin takajaloillakin, mutta aika matalana. Juoksussa ei ongelmia. Sitten hyppynoutoa, jossa ekalla ei irrottanut, uusinnalla törmäsi, kolmannella kapula pomppi mihin sattuu ja neljännellä päästiin sitten palkkaamaan. Sitten muutama tasanmaanouto ihan perusnoutokapulalla. Näissä ei ongelmia ja irrotuksetkin ihan OK.

Kaukoja tehtiin temputellen ihan läheltä. Paljon palkkaa, väliin temppuja ja paljon toistoja. Into teki ihan kivasti ja asenne oli oikeanlainen. Ei pahasti häiriintynyt, vaikka takanakin oli ihmisiä, toki olin tosi lähellä.

Olipa kivaa pitkästä (sentään kaksi viikkoa!) aikaa. Intokin tuntui olevan ihan innoissaan. Tästä se taas lähtee. Vielä kun ulkona vähän kuivuisi, niin pääsisi oikein kunnolla treenaamaan!