Juhannusaattona otettiin Anun kanssa suunnaksi Piikkiö. Siellä oli ohjelmassa parit radat Intolle ja Nipsulle. Hyppy- ja agiradat molemmille.

Inton kanssa meille osui ensin Leena Rantamäki-Lahtisen hyppäri. Reunalta katsottuna rata näytti paikoitellen vähän ahtaalta ja toisaalta taas sellaiselta, että pinkoa saa ihan kunnolla. Etenkin esteet 9 ja 10 olivat niin pienellä välillä, että en uskonut Inton mahtuvan siihen väliin mitenkään. Onneksi väliä sitten vähän kasvatettiinkin ja kulmaa muutettiin vähän helpommaksi.

Tutustuessa rata ei kuitenkaan tuntunut niin pahalta. Tiesin oikeastaan heti, että mitä teen ja toivoin vaan, että olen ennen Intoa loppusuoralla :). Into tuntui tosi kivalta ja kulki hyvin ja tuli mukaan ohjauksiin. Rata tuntui varsin vaivattomalta mennä ja sinne loppuunkin ehdin suorastaan helposti. Saatiin siis nolla. Sijoitus oli sitten lopulta viides 69 kisaajan joukossa ja ajallisestikin päästiin ihan huippunimien tuntumaan.

Inton hyppyrata, 0 sij. 5./69

Agirata oli Minna Räsäsen käsialaa. Tutkailin ja opettelin sen hyvin jo minien aikana ja sittenhä sitä muutettiinkin makseille aika reippaasti :). Puomia edeltävä kohta tuntui vähän hankalalta, enkä oikein keksinyt mitään supersuunnitelmaa siihen. Samoin loppu tuntui taas sellaiselta, että kuinkahan mahdan ehtiä... No, tämä rata meni sitten taas kategoriaan tosi hyvä siihen asti, sillä Into hyppäsi jostain syystä puomilta pois. En tiedä, että mitä tapahtui, mutta sieltä se loikkasi. Ilmeisesti joillain muillakin koirilla oli puomilla vähän ongelmia, eli olisikio se huojunut jonkin verran tai jotain. Joka tapauksessa se rata meni sitten siinä.

Tosi hyvä siihen asti osa triljoona

Anu ja Nipsu olivat ihan hurjassa vedossa ja raivosivat itselleen peräti tuplanollavoiton. Wau! Kyllähän tässä alkaa jo itseäkin jännittää karsintojen lähestyminen (siis Anun, ei omasta puolesta), sen verran kovassa iskussa tuntuvat olevan!

Tampere-Turku -välillä on aina näkynyt paljon peuroja, mutta eilen tehtiin vissiin ennätys. Taidettiin nähdän viitisentoista peuraa. Osa lähempänä ja osa kauempana tiestä, yksikään ei onneksi ihan tiellä asti. Mutta kyllä se pistää vähän kaasujalkaa keventämään, kun peuroja vilisee tienpientareilla tuohon tahtiin. Ja eihän ne kai enää nykyään ole peuroja vaan jonkin sortin kauriita kait?