Ollaan oltu Inton kanssa tokotauolla SM-kisoista asti. Sunnuntainta taukoon tuli sitten ainakin pieni tauko, kun pitkästä aikaa treenailtiin. Haikan kentälle kokoontui isompi porukka treenaamaan, oli kehät ja kaikki.

Into teki ekassa kehässä suoran luoksetulon, hyppynoudon, tunnarin ja kaukot. Suorassa luoksetulossa jäi jotenkin kauas ja vinoon. On varmaan tottunut niin vauhtipalkkaan noissa, että meni ihan pasmat sekaisin. Hyppynoudossa ei huomautettavaa. Tunnarissa pientä ylimääräistä tarkastelua ja yhtä väärää melkein nosti, mutta toi kuitenkin oikean. Palautuskin melkeinpä laukka-askelin. Kaukoissa otettiin vain aloituksia. Kisanomainen jättö ja Elina liikkurina häiriköi taustalta. Ensin seisomaan nousu ja siitä palkka ja sitten istumaan nousu ja myös siitä heti palkka. Nämä Into teki ihan tosi hyvin. Ei yhtään pälyillyt taakse ja teki asennot nopeasti ja oikein. Kiva!

Seuraavassa kehässä idari. Asennot maa-is-sei. Elinan mukaan hyvät asennot.

Vikassa kehässä sitten ruutu ja ohjattu. Ruutu kisanomaisesti. Into meni vähän takaa yli (meidän tapauksessamme vain positiivista!), annoin uuden ruutu-käskyn ja sillä korjasi oikeaan paikkaan (olisi varmaan korjannut itsekin, kun olisin vain odottanut, mutta halusin kokeilla korjaamista). Loppu oli hyvä. Ohjatussa oli pallo merkin takana, haettiin oikea. Tämäkin oli oikein hyvä, ei ongelmia.

Sitten pidettiin pieni ruokatauko ja jatkettiin vielä pienellä porukalla. Inton kanssa otettiin luoksetulo seisomisella ja siitä loppu suoraan. Stoppi oli varsin löysä. Otin sitten kierron kautta vielä muutaman erikseen. Maahanmenoja läheltä namilla ja naksulla ja sitten vielä loppuosaakin pari kertaa erikseen. Sitten seuraamista, joka tuntui ihan kohtuulliselta. Juoksentelinkin pitkät pätkät, mutta ei pompun pomppua. Kaukoja ihan läheltä. Joissain vaihdoissa Into yritti vähän lintsailla, mutta teki kyllä sitten ihan hyviäkin. Lopuksi ruutua, jossa palkka valmiina. Ruutu oli punaisilla merkeillä ja siellä takana oli luoksetulon oranssi merkit. Into sinkosi sitkeästi merkillelähetyksessä niille oransseille, vielä silloinkin, kun olin käynyt näyttämässä sille oikean merkin. Ruutuun sentään meni sitten suoraan.

Olipa kiva treenipäivä. Sääkin suosi ennakkotiedoista poiketen ja iltapäivästä oli jo suorastaan kuuma. Kiitos kaikille seurasta!