Kesä arvokisaputki jatkuu. Toko saatiin miteltyä, seuraavaksi sitten agility. Intolla onkin tiedossa tiukka viikonloppu, kun ilmoittauduimme myös perjantain iltakisoihin, silloin siis kaksi starttia, lauantaina joukkue- ja sunnuntaina sitten yksilökisa. Lisäksi tempaisen vielä Tuitunkin kanssa yhden radan, sillä olemme -kuten loogista on, Harrastavat Westiet ry:n ankkuripari .

Toko on nyt ollut tämän viikon unholassa (ja saa olla varmaan seuraavankin), mutta agia on treenattu tiistaina ja keskiviikkona. Tiistaina Mouhijärvellä oli poikkeuksellisen suoraviivainen rata, jossa ei ihan mahdottomia ongelmia kohdattu. Suorasta putkestakin sain Inton kääntymään tosi hienosti oikeaan suuntaan. Myös pujottelu kohti seinää puomi leijeröiden onnistui hyvin.

Keskiviikon valmennusryhmän treeneissä teemana oli vauhti. Rata oli mukaelma Marjo Heinon hyppäristä ja ihan kohtuullisen helppo. Ekalla yrittämällä saimme yhden riman alas, toinen kiekka vedettiin sitten nollana. Into tuntui tosi kivalta ja tuli hienosti mukaan ohjauksiin. Sitten saimme valita radalta kaksi 5-7 esteen pätkää, joita otimme ja tässä piti palkata paljon ja riehakkaasti. Nämäkin sujuivat hienosti ja Intolle paras palkka taisi olla, kun sai sujahtaa putkeen tai kepeille. Lopuksi vielä sellainen vauhtipätkä, joka sekin meni kerrasta nollana läpi. Todelliset hyvän mielen treenit siis, tästä on hyvä lähteä kohti Nastolaa.

Tänään käydään Anun kanssa vielä illalla vähän höntsäilemässä. Kokeilen, että millaista on tehdä Tuitun kanssa kontakteja ja Intokin ehkä pääsee muutaman kontaktin kirmaamaan.