Tässähän on tullut treenattua tokoa ihan alvariinsa. Viime viikollakin kahdesti .

Torstaina lähdin Pian ja ja pikkumiehen seuraksi Lahteen. Päästiin Intonkin kanssa siinä sitten treenailemaan. Treenipaikkana oli tosi iso ja hyvä nurmikenttä, sää vain oli ihan jumalattoman kuuma ja vähän rajotti tekemisiä.

Into taisi tehdä melkein kaikkea. Ainakin seuraamista, joka taisi olla ihan OK. Tunnarissa tarkasteli taas aika huolella, mutta toi oikean. Ruutu oli ihan hyvä, siellä oli palkka valmiina. Loppuosa sitten vielä erikseen, ei ongelmia siinäkään.

Toisella kiekalla otettiin kaukojen aloituksia, joissa vähän alkoi pälyillä taakse, mutta pystyi kuitenkin jotenkin tekemään. Ohjatussa oli pallo merkin takana. Kapulat olivat laipat minuun päin ja vasenta haettaessa Into kiersi jo vähän kapulan yli taakse, eli hyvin on oppi mennyt perille. Ei siis ottanut suoraan mennessään, vaan kaarsi sen "pystyssä" olevan kapulan yli ja otti vasta sieltä. Hyppynoudossa heitin ensin aika vinon heiton ja Intopa meinasi tulla takaisin hypyn ohi. Se oli vähän yllättävää, Into on näissä yleensä aika hyvä. Uusinnassa oli heittokin parempi ja näin ei ongelmia.

Kivat treenit, kiitokset kaikilla seurasta, erityisesti Pialle ja ylikiltille pikkumiehelle matkaseurasta! Minä jo melkein unohdin, että meillä on vauvakin matkassa mukana ja oikein säikähdin, kun autossa kuului aivastus. Hetken jo mietin, että mistä koirasta tuollainen ääni lähtee!

Perjantaina oli sitten tokon valmennusryhmän treenit Hakametsän jäähallin lähellä. Samaiselle puistoalueelle kerääntyi hillitön lauma teinejä (pissikset kohtaa mopopojat) iltaa viettämään ja mopoja ja mopoautoja sujahteli ohi oikealta ja vasemmalta. Hulinaa siis piisasi. Sääkin oli todella hiostava ja itse olin kärsinyt ukkostavan sään takia hillittömästä päänsärystä koko päivän. Mutta treenaamaan mentiin kaikesta huolimatta.

Into aloitti muistaakseni idarilla. Järjestys oli perinteinen (sei-is-maa) ja kaikki asennot oikein. Jee! Tunnarissa kapulat vietiin vähän normaalia pidemmälle (n. 15 metriin), Into jäi ensin etsimään totutulle etäisyydelle, mutta löysi sitten kapulat ja nappasi oman tosi nopeasti ja varmasti ilman turhia tarkasteluja. Jee sillekin! Sitten ruutu, joka oli rakennettu aika vaikeasti kulmittain kentän suuntiin nähden. Tämän tyyppiset ovat usein aiheuttaneet meille ongelmia, sillä Into ottaa tosi herkästi suuntaa siitä kentä reunasta, eikä oikein tahdo osata mennä kulmittain olevaan ruutuun. Nyt se klaarasi tämän kuitenkin todella hyvin ja varmasti ja paikkakin ruudussa oli tosi hyvä, tälle siis oikein iso JEE! Hyppynoutokin taidettiin muuten tehdä, siinä ei vissiin ongelmia.

Lisäksi tehtiin paikallaolot, nämä hyvin. Lopuksi vielä otin jonkin verran kaukoja aika läheltä ja paljolla palkalla.

Kivaa oli perjantainakin ja onneksi ukkonenkin kiersi meidät ja saatiin treenit vedettyä kunnialla läpi.